Most már végig ez lesz?
Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, a 4. hét felétől szedek Utrogestant, mert volt 2 spontán vetélésem anno. 1 hetet feküdtem, szépen el is múlt a barnázásom. Visszamentem dolgozni /jelzem nincs megterhelő munkám egyáltalán/, és azóta újra barnázgatok néha. Holnap megyek a dokihoz, remélem minden rendben van, de ez annyira elkeserítő, hogy folyamatosan aggódnom kell.2012. dec. 3. 18:26
1/4 anonim 

válasza:

Nekem a kimaradt mensinél volt 10 napos barnázásom. Orvos azt mondta pihenjek. Hát én pihentem is egész nap. Nem lett akkor baja a picinek. Most vagyok a 10 héten, azóta mág vagy 3x kicsit barnáztam vagy véreztem, de csak kicsit. Azoktól sem lett semmi baja. 10-én megyek vissza orvoshoz, remélem mindent rendben talál. Te is pihenj amennyit csak tudsz. Mondjuk nekem könnyebb mert még a terhességem elején kirúgtak, utána meg már nem akartam munkát vállalni, meg nem is találtam volna mert már korábban kerestem másikat. 10 hkm
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor neked sem volt egyszerű a helyzeted.
Én most jöttem haza a dokitól, fejlődött a babám, 2cm. :) Volt pulzálás is, de vérzik mellette valami, az okozza a mára már erősödő barnázgatást. Nem tudjuk mi miatt lehet. Szigorú fekvés van előírva és nyugalom. Na ez utóbbi lesz a legnehezebb, nagyon be vagyok sz....
2012. dec. 4. 11:01
3/4 anonim 

válasza:

Remélem hamar túljutsz ezen a rémálmon. Nem lehet, hogy a méhlepény miatt vérzel? Úgy tudom, hogy ha válik le belőle valamennyi akkor az járhat vérzéssel. De ha régóta barnázol az nem tudom mit jelent. Reménykedjünk abban, hogy ha baj lenne akkor azt az orvos is látná. Még azt olvastam valahol, hogy a méhlepény növekedése is okozhat vérezgetést, barnázgatást... hát nem tudom. A lényeg, hogy pihenj amennyit csak tudsz! A munkádból nem tudsz elmenni szabira? Jobb lenne ha nem terhelnéd vele magad.. még ha nem is kemény fizikai munka akkor se. Első voltam.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem régóta barnázom. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok rögtön kaptam Utrogestant az előzményeim miatt, és akkor elmúlt teljesen. Visszamentem dolgozni és kb. 2 napja kezdődött. Most fekszem szigorúan, de eléggé szarul vagyok lelkileg itthon egyedül. :(
Mindegy kibírom a kicsi miatt. A lényeg, hogy fejlődött és volt pulzálása is, ez éltet és emiatt kitartok és mindent megteszek, ami tőlem telik.
Nálatok minden oké?
2012. dec. 5. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!