Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most már ez lesz végig?

Most már ez lesz végig?

Figyelt kérdés

34hetes kismama vagyok, a Picur eddig folyamatosan mozgott, állandóan hullámzott a hasam.

Pár napja szépen visszavett ebből, sokkal kevesebbet mozog. A kötelező 10 mozgás megvan, bejelentkezget, de ez úgy zavar, gondot jelent?

2012. aug. 3. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:

nem előírás hogy folyton rugdosson egész nap

ezentúl olyan is lesz hogy csak épp bejelentkezik

kevesebb a helye gondolhatod.

ha baj lenne tudnál róla.

ne félj :)

26 hetes kismama 2 éves kislány anyukája

2012. aug. 3. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj,de ez a napi 10 mozgás egy oltári nagy baromság!!!!!!!!!!!!!Az meg egy barom aki ezt kitalálta!A baba nem statisztika,hanem ember.Nyugi nincs semmi baja!!!!!!!Az én lányomnál volt,h meg se moccant egész nap,de másnap előadott egy teljes olimpiai rsg versenyt!Ha baja lenne éreznéd!Valószínű kevés a helye,vagy megviseli az idő.Ők is érzik hidd el.Könnyű szülést és jó babázást.6 hós kislány anyukája
2012. aug. 3. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha zavar nézesd meg. Valószínű minden oké, de problémát is jelenthet a mozgás lelassulása.
2012. aug. 3. 14:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek!

Szerintem is hülyeség a 10 mozgás, de mindig paráztatják szegény kismamákat!

Tegnap voltam UH-on, minden rendben volt, most meg, mióta kiírtam a kérdést, folyamatos rugdosás van, csak úgy tudnám leírni, hogy eddig egész nap ez ment, mostanában pedig kevesebb az ilyen időszak.

Jövő héttől meg ctg, hetente járok UH-ra is, úgyhogy a kontroll megvan, de talán pont emiatt a sok vizsgálat miatt az ember már elveszíti a higgadtságát!

2012. aug. 3. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is leallt a mozgassal 34-35.het korul ugy 2 hetre. De utana megint belendult es egesz nap itt-ott dugdossa magat,neha mar fajdalmas is. Tehat nem biztos egyaltalan h nem fog innentol csak keveset mozogni. Pihen :) 39hkm
2012. aug. 3. 16:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ez nagyon biztató, úgy szeretem a pörgést :-)
2012. aug. 3. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!