Kedves anyukák/apukák, igazi magyar neveket felsoroló honlapot, oldalt keresnék, hol lenne ilyen?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 09:08
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én nem vagyok szülő, de ha a google-ba beírod, hogy magyar nevek, még több oldalt is kapsz!
2/4 anonim válasza:
Itt megtalálod az összes nevet:
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az össze neves oldalt már megtaláltam, köszönöm a google-s kereséssel meg az a gond, hogy olyan oldalakat is behoz amit kevés hitelességgel állítottak össze, szóval olyan nevek is szerepelnek benne amik valójában nem is magyar eredetű nevek, vagy pedig hiányos és csomó olyan nincs rajta ami pedig az lenne.
Köszi!
2009. aug. 19. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!