Milyen hüvelyi fertőzés okozhat korai burokrepedést és koraszülést?
Figyelt kérdés
És mik a tünetei? Hogyan lehet megelőzni?2008. máj. 26. 21:59
1/3 anonim válasza:
Kerülni kell a nyilvános medencéket, nyilvános wc-ket, nem jól szellőző fehérneműket , fertőzőtt férfiakat stb. Minden hüvelyi fertőzés okozhat problémát. Tünetei viszketés, égő csipő érzés, fehér, túrós, zöldes nem kellemes szagú folyás stb.
A legnagyobb problémát a nyilt méhszáj okozza, mert akkor egyből felmegy a fertőzés, de egy hüvelyi fertőzés sem tesz jót ha sokáig kezeletlen.
2/3 anonim válasza:
Igen okozhat. Az első válaszadó tökéletesen leírta mit kerülj el! Én igazazt adok neki. A továbbiakban. Minden felszálló fertőzés, terhesség esetén különösen, veszélyes lehet a szervezetre. Ha kezeletlen marad akár vetélést, akár koraszülést is okozhat. Sőt a hugyutakon keresztül tönkreteheti a vesédet is. Szóval ha bármi ijedtségre okot adó tünetet észlesz magadon azonnal fordulj orvoshoz, az otthoni praktikák a legtöbb esetben nem hoznak jó eredmény. arról nemis beszélve, hogy egy párt egyszerre kell kezelni különben pingpongozni fognak a nyavajával! És ezek kezelésen nme a nődoki feladata, hanem az STD rendeléseké, amit bármelyik bőrgyógyászaton megtalálsz. Azért remélem sem most, sem a későbbiekben nem lesz rá szükséged/szükségetek!
3/3 anonim válasza:
Nekem is anno egy hüvelyi fertőzés okozott burokrepedést,és koraszülést,de az ég világon semmi tünete nem volt,hogy bármi bajom lenne.Van olyan hüvelyi fertőzés,amit mikorra észreveszel,addigra már késő..Én talán nyilvános wc-n szedhettem össze,a mai napig nem tudom,de a dokim szülés után megmondta,hogy lehetetlen megmondani(főleg utólag)hogy honnan is szedhettem össze,pedig anno is mindig nagyon figyelni próbáltam az ilyen higéniai dolgokra. 36hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!