Mofli211 kérdése:
Lassan 7 hetes terhes vagyok, teljesen más tünetekkel mint a kislányommal, talán most fiú lesz?
Figyelt kérdés
A Kislányommal első perctől a szülés napjáig mindig hánytan, imádtam a dinnyét, a sütiket, és jéghideg colát, bár az elején néha ettem 2-3-szor hamburgert is mert megkívántam. De inkább édes dolgokat ettem szívesen Nagyon jól viseltem pörögtem, jöttem mentem, semmim nem fájt, élveztem, és imádtam terhes lenni. Most a 2 babánkat várjuk, és elég érdekesen indult,mellfeszülés, hasgörcsök, puffadás esténként, gyakori pisilés, álmosság fáradtság, állandó derékfájás.És most mintha fent kezdene el nőni a hasam, míg a kislányommal teljesen lent indult és csipőm volt kerek, ott vettem észre a növést. nektek hogyan volt, hasonlóságok? különbségek?, milyen ha fiút vártok? Légyszi írjatok, nagyon kíváncsi vagyok2012. dec. 2. 08:54
2/7 A kérdező kommentje:
Figyelj csak, kímélj meg az ilyen megjegyzésektől pajtás!!!!!!!! Gondolom, hogy cseppet sem érdekel téged, mások érzései, és jó szórakozásnak tartottad, hogy megbánts? De csak magadat minősítetted le!!!!!!!!!!!!!
2012. dec. 2. 09:02
3/7 anonim válasza:
Ne kapd fel a vizet! Minden babavárás más. Nem attól függ, fiú, vagy lány.
4/7 anonim válasza:
Első,ha tiéd lenne,garant görény lenne.
Kedves kérdező,ne is foglalkozz az ilyenekkel,biztos nem volt gyerekszobája szegénynek. Én kb most ott tartok,ahol te,nekünk első baba,ugye nemét még nem tudjuk,de szted akkor kisfiú lehet,ráfigyelek majd:) Bocsi,h nem hasznos a válaszom,csak kiváncsi leszek mi lesz majd ezekből a tünetekből.
5/7 anonim válasza:
Szia! Nekem tök egyforma volt mindkét terhességem! Első kislány, második kisfiú. Én is először azt gondoltam, ha ennyire egyforma(semmi hányinger, se szédülés, semmi terhestünet) akkor tuti kislány lesz megint! De nem :-) lehet, hogy nálad ez másként van, azt mondják nincs két egyforma terhesség, hát én ezt megcáfoltam nem egynemű gyerekekkel:-) Kisfiút "szeretnétek" ? Hány hetes vagy? Nemsokára úgyis megmutatja magát! :-) boldog babavárást! :-)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat aranyosak vagytok! Majd írok, ha vala1mi változás lesz. Nektek is boldog babavárást! :)
2012. dec. 2. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!