Honnan tudom, hogy ez a magzatvíz-e vagy sem?
Nem mondanám, hogy szivárog, inkább kisebb-nagyobb adagokban távozik belőlem valami nagyon folyékony folyásszerű, de nem tudom eldönteni, hogy folyás-e vagy nem. Szaga nincs, de egyszerre elég sok távozik.
41 hkm vagyok, holnap este indítaná a doki. Fájdalmaim is vannak de rendszertelenek. Szerintetek?
Szerintem az. Úgy tűnik nem lesz szükséged indításra:D
Könnyű szülést!
Te írtad ki a derékfájást is?:)
Én voltam a válaszoló. Szóval: sipirc a kórházba, ne a gép előtt ülj!
Bementünk a kórházba, megnéztek belülről, közölték, hogy ez csak folyás, de a biztonság kedvéért berakattak velem egy betétet a ctg erejéig. Az elején a ctg szép íveket írt halál pontosan ugyanolyan távolságban egymástól, amire a picur szivecskéje is kalapált ugyanolyan ritmikussággal. Aztán közölték velem, hogy ez csak jósló, menjek haza, meleg fürdő, pohár bor, és szép álmokat. :( Pedig most már komoly fájdalmaim vannak... :( Nem tudom, hogy élem túl az éjszakát, meg a holnapot, igaz, még egy szülés hátra van ami ennél sokkal fájdalmasabb, gondolom...
Úgy tűnik még is csak indítás lesz belőle... :(
Sajna, hogy nem indult be magától, de a cél ugyanaz:)
Hajrá:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!