Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom, hogy ez a...

Honnan tudom, hogy ez a magzatvíz-e vagy sem?

Figyelt kérdés

Nem mondanám, hogy szivárog, inkább kisebb-nagyobb adagokban távozik belőlem valami nagyon folyékony folyásszerű, de nem tudom eldönteni, hogy folyás-e vagy nem. Szaga nincs, de egyszerre elég sok távozik.

41 hkm vagyok, holnap este indítaná a doki. Fájdalmaim is vannak de rendszertelenek. Szerintetek?

2012. dec. 1. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Megindult a szülés, be kell menned, ne várd meg míg rendeződnek a fájások, mert a magzatvíz szivárog és fertőzést is kaphatsz! Sok sikert! 4 gyermekes anyuka vagyok
2012. dec. 1. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az. Úgy tűnik nem lesz szükséged indításra:D

Könnyű szülést!

2012. dec. 1. 21:42
 3/9 Mara Acoma ***** válasza:

Te írtad ki a derékfájást is?:)

Én voltam a válaszoló. Szóval: sipirc a kórházba, ne a gép előtt ülj!

2012. dec. 1. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez az lesz! Könnyű szülést!
2012. dec. 1. 21:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Oksi! Köszi, akkor húztam a csíkot! Szurkoljatok!!!!
2012. dec. 1. 22:11
 6/9 anonim ***** válasza:
indulás a kórházba, szorítunk!
2012. dec. 1. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi volt:)
2012. dec. 1. 22:28
 8/9 A kérdező kommentje:

Bementünk a kórházba, megnéztek belülről, közölték, hogy ez csak folyás, de a biztonság kedvéért berakattak velem egy betétet a ctg erejéig. Az elején a ctg szép íveket írt halál pontosan ugyanolyan távolságban egymástól, amire a picur szivecskéje is kalapált ugyanolyan ritmikussággal. Aztán közölték velem, hogy ez csak jósló, menjek haza, meleg fürdő, pohár bor, és szép álmokat. :( Pedig most már komoly fájdalmaim vannak... :( Nem tudom, hogy élem túl az éjszakát, meg a holnapot, igaz, még egy szülés hátra van ami ennél sokkal fájdalmasabb, gondolom...

Úgy tűnik még is csak indítás lesz belőle... :(

2012. dec. 2. 00:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Sajna, hogy nem indult be magától, de a cél ugyanaz:)

Hajrá:)))

2012. dec. 2. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!