Ritka kérdés, de hátha? 23 hkm vagyok! Autóbaleset során 4 éve eltört a szemérem csontom is! Van -e valaki hasonlóan?
Figyelt kérdés
Jövő márciusban szülök, fájhat-e már most a szeméremcsontom? Orvos tud róla, de mintha éreznék fájdalmat, jövő hét után fogok csak dokihoz menni, és akkor megemlítem neki.2012. dec. 1. 11:43
1/6 anonim válasza:
Nyomja a baba,fájhat persze.
Azon se csodálkoznék ha császározva lennél ezért
2/6 anonim válasza:
szia!
ezt már mondtad a dokidnak? ilyenkor nem kockáztatnak és inkább császározni fognak!
egyébként nekem is szokott fájni,pedig minden rendben van,nem törtem:)
24 hetes vagyok
3/6 anonim válasza:
Nekem biciklis baleset során tört el a szemérem csontom, 2 gyerekem van , szülhetsz simán tuti mondták h max 2év és teljesen összeforr, az már más kérdés, h én a végefelé majd besz--tam a fájdalomtól ahogy nyomta a babó..fordulni se tudtam az ágyban..stb..és a válasz igen fájhat attól...
4/6 A kérdező kommentje:
Annyit tud hogy volt egy törés az autóbalesetből eredően,, és azt is mondta lehet hogy fog fájni a várandóság alatt. de kb 1-2 hete érzem ha fekve felemelem a lábam vagy a csipőmet ugy forgatom, akkor mintha kicsit fájna a medencém (szemérem csonti) része. Erről még nem szoltam neki, hogy jelentkezett ilyen fájdalom, mert csak a minap tudatosult bennem csak hogy lehetséges hogy ez a törött szeméremcsontom lenn?!!!
2012. dec. 1. 12:39
5/6 A kérdező kommentje:
*lenn helyett --> lehet!
2012. dec. 1. 12:40
6/6 anonim válasza:
Lehet hogy attól fáj, érzékenyebb, nekem nem volt eltörve, mégis tökre fájt ott lent mindenem. Szóval nem feltétlenül fáj neked attól. de persze lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!