Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon feszítő fájdalom a...

Nagyon feszítő fájdalom a méhszájnál 39 hetesen? Alig tudok menni, fáj a medencém, szúrkál szemérem tájékon.

Figyelt kérdés
Emellé görcsölök,plusz nyomást érzek a fenekemben. Menjek be a kórházba,vagy majd elmúlik?
2012. szept. 18. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Vérezgetés van? Rendszeres összehúzódások?
2012. szept. 18. 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem ez 34 hetes korom óta tart,alig bírok menni,az ágyból kikelni.. én 36.hétben vagyok.. doki megnézett,méhszáj zárt,ctg rendben. nagy a baba,lent van,nálam ennyi. keményedek is elég sokat.

ha legközelebb mész,kérd meg h nézzen meg. mikor vizsgált utoljára? méhszáj akkor mennyi volt?

2012. szept. 18. 10:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Vérezgetés nincs,rendszeres összehúzódások sincsenek,csak szabálytalanok. Nekem még nem nézett méhszájat,2 nap múlva kell mennem hozzá.
2012. szept. 18. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha esetleg még este is lesz, én bemennék a helyedbe.
2012. szept. 18. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
ha lepihensz,vagy sétálsz,vagy zuhanyzol,akkor a görcs erősödik,vagy elmúlik? ha az előbbi akkor vajúdás,ha utóbbi akkor jósló. ha megnyugtat,menj el ma dokihoz-akárkihez-h nézzen meg.
2012. szept. 18. 10:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor rosszabb,ha lefekszem. Ha sétálgatok,teszek-veszek,akkor jobb. Köszi a válaszokat,várok még,hogy mi lesz,aztán ha estére nem javul a helyzet,akkor megyek a kh-ba.
2012. szept. 18. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!