Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes vagyok és még mindig...

13 hetes vagyok és még mindig hányok! Már sosem lesz vége?

Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 07:38
 1/4 anonim ***** válasza:
valószínűleg jövő héten már nem fogsz, én elsővel 16.héten is hánytam még, 2.-al 20.héten, de legalább már csak héba-hóba émelyegtem.
2012. dec. 1. 08:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már 15 hetes vagyok és még mindig hányok!De már megszoktam,nem csinálok belőle nagy ügyet!!Így legalább érzem,hogy minden rendben van a babával!Kitartás!!
2012. dec. 1. 08:58
 3/4 Mara Acoma ***** válasza:
Szegénykém:( Vegyél gyömbért és rágcsáld amikor hányingered van. Szar az íze nagyon, de hatásos!!! Gyömbérszörp is jó, de csak amiben tényleg van és nem csak aromásított. Az is segít, ha rögtön ébredéskor, amikor még ki sem kelsz az ágyból, megeszel egy-két szem kekszet, megnyugtatja a gyomrod. Kitartás!
2012. dec. 1. 09:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyszer vége lesz,ne aggódj! :D Én a 16.hétig hánytam.

De a 20 .hét körül szünt meg teljesen ez az émelygős rosszullét. Kitartást!

33+5 hkm

2012. dec. 1. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!