Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 18 hetes Uh-on melyik...

A 18 hetes Uh-on melyik szervet vizsgálják? A szívet és az agyat?

Figyelt kérdés

Gondolom,hogy minden testrészét le ellenőrzik,hogy szépen fejlődik-e mindene,de itt főként a szívet és az agyat nézik??

Kedden megyek a 18 hetes Uh-ra(akkor leszek pont 18 hetes)és szeretném tudni.

2012. nov. 30. 16:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Mindent megnéznek alaposan, nincs kiemelve kimondottan semmi.Legalábbis nálam a Péterfyben nem volt.

28 hkm

2012. nov. 30. 16:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy mindent lemérnek(Femur,CRL,BDP,NT)de azt hittem,hogy itt külön leellenőrzik a szívet és az agyat.Voltam 13 hetesen 4D-s UH-on és a szonográfus megpróbálta megnézni a szívét,hogy megvannak-e már a kamrák és a pitvarok,de még nem látott semmit,és mondta,hogy a 18 hetes UH-on nézni fogják.A napokban néztem a youtube-on 18 hetes UH-os videót,és ott láttam,hogy az orvos az agyat is alaposan vizsgálgatta.És ezért kérdezem,hogy mit néznek!!Első babámat várom,és még nem voltam 18 hetes terhes :)
2012. nov. 30. 16:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Én a Sote2n voltam és nekem nagyon nézte a doki a szivet is meg az agyat is,de lehet azért mert bennt voltak az uh-mon a gyakornokok(nem tudom pontosan hogy hivják öket)szóval elvileg biztosan megnézik h minden rendben van e de ez nm olyan irányzott mint pl a nyakiredö.
2012. nov. 30. 16:24
 4/10 A kérdező kommentje:

Értem.

Köszönöm a válaszokat :)

2012. nov. 30. 16:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok nem kioktatni akartalak nekem nem nézték...:)

De utána voltunk 22 hetesen 4D ott aztán igen pitvart billentyűt vese működést mindent.

Gondolom kórháza válogatja ezt is mint mindent:)

Hova fogsz menni?

)

6/10 A kérdező kommentje:
Én Miskolcra megyek a Semmelweis Kórházba.
 7/10 A kérdező kommentje:
De nem 4D-sre.4D-re legközelebb csak a 26. héten megyek majd :)
2012. nov. 30. 16:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ott alaposabban is megnézik sőt valószínű, mert most így rémlik, hogy valami nyüzsgés volt nálam a kórházban annyira nem foglalkoztak velem talán még új vizsgálót is nyitottak mert valami gond volt a másikban..

Nah mindegy biztosan megnézik, hogy minden rendben legyen vele, de a 26 hetes 4D-meg mindent látsz majd:)

További jó babavárást

első

2012. nov. 30. 16:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2012. nov. 30. 16:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekünk az Istenhegyin ezen a héten nézték át alaposan a belső szerveket!
2012. nov. 30. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!