Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetesen méhkeményedés...

19 hetesen méhkeményedés főleg járás közben baj?

Figyelt kérdés
Főleg tegnap lettem rá jobban figyelmes,mert amikor mentem a kisfiamért a bölcsibe egymás után többször is bekeményedett.Máskor is tapasztaltam már,de naponta 1-2 alkalommal van,azt tudom,hogy normális,de tegnap egy óra alatt 5ször biztos keménynek éreztem.Utána semmi.Ma is éreztem már kb 3 szor.Ilyenkor kicsit szúrást is érzek a hüvelyemben.Nem fáj,nem görcsöl,csak kicsit kellemetlen.3szor 1 magneb6-ot szedek.Mit gondoltok?
2012. nov. 30. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp említsd meg az orvosnak, de én is ugyanígy vagyok (16 hetesen). Magnézium fontos, ne cipelj semmit menés közben, és pihenj sokat.
2012. nov. 30. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Én azt,hogy menjél el minél előbb orvoshoz.

Ezek a keményedések még nagyon koraiak és kinyílhat tőle a méhszáj!

Nekem a 22.hét körül jelentkezett (napi 1 az talán ok,de nekem 2 orvos is azt mondta,hogy jobb lenne,ha nem fordulna elő minden nap!!) és az orvosom behívott vizsgálatra.A méhszájam szerencsére zárt,de több pihenést írt elő,semmi cipekedés stb.Magne B6 helyett magnerotot szedek napi 3x1-et.

Azóta javult már csak 2-3naponta fordul elő.

Ja,és nekem is többedik baba,tehát nehéz megoldanom a pihenés részét...

2012. nov. 30. 12:55
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.már már kértem is időpontot mára.inkább megnézetem magam.
2012. nov. 30. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Jól teszed. Egyébként nekem az első babával is tizen x-edik héttől voltak a keményedések, napra pontosan született meg a babám, a kiírás napján. És még magnéziumot sem szedtem külön, nem voltam tájékozott.

Most szedek, de nem parázom túl épp az előzmény miatt.

2012. nov. 30. 14:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál.Teljesen zárt a méhszáj szerencsére.Mondta,hogy emeljem meg a magnézium adagot akás 3szor 2 re is nyugodtan és,hogy bármikor megvizsgál amikor csak akarom.Kisfiamnál is elég hamar keményedtem,hogy pontosan mikortól azt nem tudom,a 36. héten született.Remélem most is legalább addig kihúzom.Pedig sokat pihenek,de majd akkor még többet fogok.Meg nyomatom a magneb6-ot.Köszi a válaszokat
2012. nov. 30. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!