Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kishugom terhes. MIt csinalj...

A kishugom terhes. MIt csinaljunk?

Figyelt kérdés
A kishugom terhes a baratjatol,akivel 4 eve vannak egyutt. A problema az, hogy 17 eves en 19 vagyok. Szuleink nem tudjak. Mellette allok teljes mertekben ..ma el akarom vinni orvoshoz. mit fognak szolni? milyen papirok kellenek? a szulok shogy nem tudhatjak meg az orvostol? Nem korzetibe viszem... 2 havija nem jott meg amugy

2012. nov. 30. 08:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért beszél itt mindenki az abortuszról. Attól mert fiatal nem biztos hogy el akarja vetettni. Kérdező minél előbb beszéljetek a szüleitekkel, ha már négy éve van kapcsolata a hugodnak nem hiszem hogy egy kicsapongó lány, és direkt eset teherbe. Ha egy évet halaszt a suliból és megtartja a babát, akkor se olyan nagy a gond.
2012. nov. 30. 13:29
 12/13 anonim ***** válasza:
60%

azért gondolom,hogy:nem akarja megtartani,mert akkor nem azt írná a kérdező,hogy:" a szülők sehogy nem tudják meg az orvostól?"

szóval: nem akarnának ennyire titkolózni szülők előtt.

2012. nov. 30. 13:46
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

Kedves kérdezö!

Elöször is:Ha a hugod nagyon fél a vizsgálattól kérdezzétek meg h bemehetsz e.(ha nem is engedik meg legalább megpróbáltátok)Vigyen magával a tesód személyit,lakcím kártyát meg a tb-t.

Másodszor:A doki nem lesz bunkó,de lassan tényleg el kell dönteni szeretnék e a babát vagy sem.(a legjobb az lenne h amire mentek már legyen egy elhatározás.

Harmadszor:Ne idegeskedjetek!Persze ez egy nagyon kemény helyzet,de ha marad a baba csak árt neki az idegeskedés.A szüleiteknek szerintem akkor szóljatok ha már megvan a döntés.A hugodéknek kell tudni h mit akaranak,mennyire erös a kapcsolatuk stb. A szüleitek minden esetben lefognak sokkolódni de aztán ugy is segítenek majd,öszintének kell lenni.

Én is 17évesen lettem terhes,mi megtartottuk mert ugy éreztük h ezt akarjuk.Semmi olyan probléma nem létezik amit nem lehet megoldani!Fontos h bármi is legye a döntésük nem szabad h egy kicsit is megingjanak benne!!Remélem minden redben lesz veletek!(30hkm)

2012. nov. 30. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!