A kishugom terhes. MIt csinaljunk?
azért gondolom,hogy:nem akarja megtartani,mert akkor nem azt írná a kérdező,hogy:" a szülők sehogy nem tudják meg az orvostól?"
szóval: nem akarnának ennyire titkolózni szülők előtt.
Kedves kérdezö!
Elöször is:Ha a hugod nagyon fél a vizsgálattól kérdezzétek meg h bemehetsz e.(ha nem is engedik meg legalább megpróbáltátok)Vigyen magával a tesód személyit,lakcím kártyát meg a tb-t.
Másodszor:A doki nem lesz bunkó,de lassan tényleg el kell dönteni szeretnék e a babát vagy sem.(a legjobb az lenne h amire mentek már legyen egy elhatározás.
Harmadszor:Ne idegeskedjetek!Persze ez egy nagyon kemény helyzet,de ha marad a baba csak árt neki az idegeskedés.A szüleiteknek szerintem akkor szóljatok ha már megvan a döntés.A hugodéknek kell tudni h mit akaranak,mennyire erös a kapcsolatuk stb. A szüleitek minden esetben lefognak sokkolódni de aztán ugy is segítenek majd,öszintének kell lenni.
Én is 17évesen lettem terhes,mi megtartottuk mert ugy éreztük h ezt akarjuk.Semmi olyan probléma nem létezik amit nem lehet megoldani!Fontos h bármi is legye a döntésük nem szabad h egy kicsit is megingjanak benne!!Remélem minden redben lesz veletek!(30hkm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!