Addig kívántam, amíg kb megfogantam. Utána szó szerint rosszul esett a párom érintése, és ez azóta is tart, pedig már egy hete túlhordtam a babám. És még egy ideig nem is lehetünk együtt, főleg ha gátmetszés lesz, vagy császár... De a férjem kitartó, és mindenben mellettem áll. Soha semmiért és senkiért nem hagyna el, főleg nem azért, mert esetleg csak kézzel/szájjal tudom kényesztetni.
Kitartás annak, aki nem kívánja, és érezzétek jól egymást annak aki kívánja! :D
2012. nov. 29. 22:54
13/18 anonim válasza:
Én 28 hetes vagyok. Nagyon kívánom. A terhesség elejétől kívánom. Csak már egyre nehezebb és kellemetlenebb számomra, mivel hamar kifulladok és lustább vagyok :(
2012. nov. 30. 14:02
14/18 anonim válasza:
tegnap 22:54
Hahahahaha bocsi. De amíg te megfogantál? Vagy amíg a babád megfogant?? :D :D Nagyon korán kezdted ám!! :P :D
2012. nov. 30. 14:03
15/18 anonim válasza:
Én jobban kivánom mint elötte,nálunk a párom kivánja kevésbé,pontosaban szinte egyáltalán nem szeretkezünk:( szerinte semmi nem változott a babavárás óta 26hkm
2012. nov. 30. 15:41
16/18 mistyc7 válasza:
Szinte semennyire. :( Félidőig volt hogy próbálkoztunk nagyritkán,de mire összehangolódtunk volna gombám lett. Na azóta semmi!:/ Most màr nem is bírnék rágondolni se,mert spec nekem annyira elnehezült a testem,hogy már mindenhol fáj!:/
34. Hetes Kismama
2012. dec. 1. 07:40
17/18 anonim válasza:
Én 8 hetesen még kívánom a páromat, igaz, kevésbé. Az első terhességemnél az volt a baj, hogy túl nedves voltam, azért nem éreztem semmit. Most inkább száraz vagyok, ezért picit kellemetlen, mikor belém hatol. De semmi gond, a párom jól bírja a kiképzést, sokáig éltünk távkapcsolatban. A heti 1-2 alkalom azért megvan, és ha esetleg fájna, vagy az orvos tiltana el - habár orgazmusom soha nem volt vele, a durva dolgokat pedig ennyi időre azért tudjuk mellőzni - még mindig van szám, meg kezem ;) Próbálom úgy megoldani a helyzetet, hogy mindkettőnknek jó legyen, és a lehető legkevesebb ideig tartson a szexmentes időszak
2012. dec. 9. 11:54
18/18 anonim válasza:
Képzeljétek ,én végig kívánom az elejétől fogva,de nálunk a párom nem akarja annyira!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!