Miskolcon hol van jó 3-4D-s UH? Ami az Arany-Corvinban van, az be fog zárni elvileg.
Van a Bató házban is. De az arany corvinról nem hallottam h bezárna a múlthéten kértem időpontot és 5-ére kaptam. Nem említették. De a batós képek nekem nem nagyon jöttek be a corvinos jobban tetszik. Mi most megyünk 20prces dvd 1 nyomtatott kép egy lelet és az összes kép cd-n amit készítenek az kerül 8300 FT-ba. Bnőm 2 hete volt a batóban és megbeszélte a szonográfussal mennyibe fog kerülni és majd 4000Ft-al többet fizettek mint amit mondott és 5 képpel kevesebbet is kaptak mint amit ígértek.
25hkm
Én sem tudok arról hogy bezárna, januárra van időpontja sógornőmnek! A 20perces 6300Ft, a 45 perces meg 9500! De a linkelt oldalon megtalálsz mindent!
December 5-re van időpontom akkorra kértem kb h azon a héten még férjen bele, de már 2 hete h kértem és éppen kaptam még időpontot. Az ünnepek miatt most hamar betelnek. Ha menni akarsz hívd mielőbb h legyen időpontod. :)
2. hozzászóló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!