Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolcon az Arany Corvinban...

Miskolcon az Arany Corvinban lévő 4D Uh-on, ott csak babamozi van, vagy vizsgálat is?

Figyelt kérdés
Ha valaki itt csináltatott,mennyi ideig lehet mozizni,és mit kapunk azért az árért?Kell vinni dvdt vagy cd-t,vagy adnak?Itt nincs olyan kedvezmény,hogy ha másodszorra is odamegyünk 4Dre,akkor féláron van a második?Köszönöm a válaszokat:)12h kismama
2010. febr. 8. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!Ez enegem is érdekelne,mert én is ide szeretnék menni!Igaz én már hallottam,hogy nagyon jó és mindenki nagyon aranyos!Sajna részleteket nem tudok!Bocsi,hogy nem a kérdésedre válaszoltam!:-)Te mikor akarsz menni(hány hetesen)?20 hetes kismama

Anett

2010. febr. 8. 13:44
 2/10 anonim ***** válasza:
-e!:)))
2010. febr. 8. 13:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Szia!Semmi baj:)Én szeretnék egyszer olyan 16-18 hetesen elmenni,utána pedig még egyszer olyan 25-28hetesen:)
2010. febr. 8. 13:50
 4/10 anonim ***** válasza:
[link] Mindent leírnak. A féláras kedvezményről nem tudok, őket kellene megkérdezni, pl telefonon. A válasz engem is érdekelne. :-)(Mi a 23. háéten voltunk ott, nagyon jó volt.)
2010. febr. 8. 14:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja, nem kellett vinni dvd-t, ők adják, benne van az árban.
2010. febr. 8. 14:02
 6/10 anonim ***** válasza:
A kedvezményről nem tudok, mi egyszer voltunk ott a 32. héten. Fantasztikus képeket csináltak, semmit nem kellett vinni, a dvd jár (40-45 perces), benne van a 9000 ft-ban a cd-t a képekkel meg lehet venni külön 2000ft. Egy nyomtatott képet mindenképpen kapsz, az nekünk annyira jó lett!!! Kaptam egy uh leletet amin a vizsgálati eredmények vannak. Megmérik, megvizsgálják tetőtől talpig a babát, mindent elmagyaráznak. Csak ajánlani tudom, nagyon jó és árban is korrekt. A semmelweisi drágább volt és sokkal rosszabb. Ott 20 hetesen voltunk.
2010. febr. 8. 14:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!Akkor vizsgálat is van,vagy csak a babát vizsgálják meg?Én is csak jót hallottam erről a helyről,azért döntöttem emellett,már alig várom:)
2010. febr. 8. 14:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha a vizsgálat alatt azt érted,hogy téged vizsgálnak-e, Nem. Csak a babát nézik. Minden 4d-n így van tudtommal. Vizsgálat a dokinál!
2010. febr. 8. 14:37
 9/10 A kérdező kommentje:
igen így értettem,köszönöm.
2010. febr. 8. 16:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 13. héten csináltak 1 52 perces mozit, és majd 25 hetesen megyek megint. Nekem akkor azt mondta a hölgy aki csinálta, hogy 9000 ft, benne van a dvd és 1 db 4D-s kép, ami az 1. mozinál lesz. A másodikat 25 hetesen szokták ajánlani vagy hogy mondjam, és azt mondta, hogy az már nem lesz csak 5000 ft. Minden nagyon jól látható, elmagyaráznak mindent, bárki mehet veled akit szeretnél, akár az egész család is. 13 hetesen is lettek olyan szép 4D-s képek, hogy az ember el sem hinné, hogy már akkor így néznek ki. A 25 hetesre meg jövő hét után megyek, arról még nem tudok nyilatkozni, de ajánlani tudom csak én is őket, nagyon jó. És kapsz a végén 1 papírt amin minden mért adat rajta lesz, mint 1 orvosi leleteden. Semmit nem kell vinned oda, csak majd hozni az "élményt".:)
2010. febr. 9. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!