Van akinek sikerült elkerülnie a terhességi csíkokat? Ha
igen, hogyan?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 00:55
1/9 anonim válasza:
Különböző emberek révén eltérő a bőrünk minősége. Ha nem a hasadon és a combodon akkor máshol jelentkezhet.Nekem a melleimen volt (70-es melltartóm volt és a babavárás alatt 85B-lett)ahol nagyon látszott ahogy feszült a bőr.Azt mondják 10 éven belül(szülést követően)magától visszaáll az anya szervezete arra ahonnan indult?! Szerintem ne vegyél olyan csodakrémeket amiket reklámoznak a terhességi csíkokra mert annak is csak az a lényege amit más krémmel csinálnál a kívánt területet masszíroznád! Nagyon bízom abban a várva várt babád elfelejteti veled a terhességi csíkokat!!!
2012. nov. 29. 04:27
2/9 anonim válasza:
Egy darab nem lett,pedig rengeteget híztam.
Anyunak sem lett anno. Ez genetika!
2012. nov. 29. 05:07
3/9 anonim válasza:
én 3 gyermeket szültem 53kg híztam 80kg-ra,de nincs egy csíkom sem.Anyunak sincs.Csak testápolóval kentem magam azt is akkor ha eszembe jutott.Hugom most vár babát,neki sincs.Sogornőm,minden vacakot megvett,mégis hatalmas lila csíkok lettek a hasán.genetika sajnos
2012. nov. 29. 05:14
4/9 anonim válasza:
Szerintem is genetika. Anyunak, nővéremnek, nekem sem lett egyik terhességünk alatt sem. Sima testápolóval kenegettem a hasam, kb. hetente egyszer. Illetve talán annyi, hogy rengeteg folyadékot iszom. De hogy ennek van e valamilyen köze a csíkokhoz, nem tudom.
2012. nov. 29. 06:22
5/9 anonim válasza:
Szerintem is leginkább genetika. Én mindkét terhességemet megúsztam csíkok nélkül. Tény, hogy nem is volt gigászi méretű a pocakom. Amit én csináltam, bár mondom, szerintem genetika, hogy általában babaolajjal kentem magam minden zuhanyozás után, de volt, hogy csak sima testápolóval.
2012. nov. 29. 07:05
6/9 anonim válasza:
Sajnos tényleg genetika. Anyu csíkosodott bár nem csúnyán és már alig látszik neki valami, simán húzhat bikinit nyáron, de én azért reménykedem hogy megelőzhetem azzal hogy minden este jó zsíros krémmel bekenem a hasam. Ha ez nem segít akkor semmi, így fölöslegesnek tartom megvenni bármilyen drága krémet.
Vegyél valami jó illatú testápolót, kicsit zsirosabbat és kend minden este, ha segít segít, ha nem akkor sajnos meg kell barátkoznunk a csíkokkal.
21hkm
2012. nov. 29. 07:06
7/9 anonim válasza:
Genetika leginkább. Azért kenegetheted pl. Elasti-Q krémmel a kényes testrészeket, ártani nem fog :)
2012. nov. 29. 08:12
8/9 anonim válasza:
Emiatt én is nyugtalan vagyok, mert irgalmatlan rossz a bőröm. Azaz ez a "kötőszövet" ami megreped. Van egy kedves profi természetgyógyász-masszőr etc 60körüli ismerősöm, akitől kérdeztem, hogy mi tegyek, ha majd jön a baba, mert nekem 5 kg hízástól szétrepedt a hasam.. Pedig nem oda híztam az összes 5 kg-ot. Az öcsémnek is szét van repedvea hasán a bőr, sőt neki még a karján is.Nem kicsit.. :O Pedig ő sem 150kg. Kb 100. de a 180cm-jéhez ez nem sok. Szóval családilag "repedünk" már a legkissebb súlymozgásra. Na a lényeg: azt mondta, hogy igen drága, de megéri a Vichy ilyen jellegű krémjét megvenni. Ennyit tudok segíteni. Én valsz meg fogom venni, mert tényleg brutál módon repdek a semmitől is, nemhogy egy babától.. :-/
2012. nov. 29. 08:59
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Azt hiszem azért használok krémet, nem veszek drágát csak, hogy tudjam én mindent megtettem amit lehetett...Mondjuk anyukámnak nem lettek csikjai, viszont nővéremnek nagyon csunya lett, bár ő sokat és hirtelen is hízott meg nekem talán jobb fajta bőröm van, mint neki! Azért reménykedek! De ha lesznek az sem baj, a lényeg, hogy a pici egészséges legyen! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!