Szia! Én kb 3-5 héten belül szülök. Eddig még nincs terhességi csíkom és remélem nem is lesz már. A barna csíkot viszont sajna nem úsztam meg pedig egészen a 30. héti azt hittem :) Jó babavárást
2012. nov. 27. 16:47
2/14 anonim válasza:
Igen. 60 kg-al kezdtem, 94 mentem szülni, egy caíkom sem lett, sem a hasamon, sem a mellemen.
2012. nov. 27. 16:47
3/14 anonim válasza:
Kedves első válaszoló, még ne szólás el, sokaknak akkor látszik meg a csík, mikor kijön a baba, össze esik a nagy pocak!
2012. nov. 27. 16:48
4/14 anonim válasza:
40+1 hetes vagyok, szerencsére se csíkom nincs, se a köldököm nem fordult ki, se a linea negra nem jött elő.
7 kg-ot szedtem fel, lehet, hogy ezért is úsztam meg a csíkokat.
2012. nov. 27. 16:49
5/14 anonim válasza:
38 hetesen jöttek elő a csíkok, pedig azt hittem megúszom. A linea negra is ekkor jött elő, ennek viszont nagyon örültem. 3 hónapja szültem, és még mindig látszik, és remélem fog is még jó sokáig, mert nekem nagyon tetszik, olyan szexi.
2012. nov. 27. 16:54
6/14 kittycica1987 válasza:
Igen majd meglátjuk szülés után. de eddig szerencsére nincs :) Bár 10 kg körül szedtem csak magamra
2012. nov. 27. 16:55
7/14 anonim válasza:
Ez teljesen alkati dolog. A barna csík meg úgyis elmúlik....
Nekem nem lett terhességi csíkom, a terhesség alatt 8-9kg jött fel rám, tehát gyakorlatilag a gyereken (+ víz+lepény stb.) kívül semmi.
Most 2 éves a kislányom, szóval én már mondhatom, hogy nem lett csík :)))
2012. nov. 27. 16:58
8/14 A kérdező kommentje:
Jaj de jó ezt olvasni...van remény :)))) És akik nem lettetek zebrák, kentétek vmivel a hasatokat/melleteket? Amúgy a sógornőm annó szintén becsíkosodott, mert 20 kg-t hízott, végig kente magát, szülés után jól leszarította a hasát, és minden szépen elmúlt...
2012. nov. 27. 17:07
9/14 anonim válasza:
én speciel semmi kifejezetten erre való krémet nem használtam, viszont testápolóval (kamillás baba-t használtam azt hiszem) naponta kétszer is kentem magam, mert feszült ám rendesen a bőröm a vége felé már. :)
Anyumnak 7 terhesség alatt sem lett egyetlen csíkja, pedig ő minden terhességgel hízott ám rendesen.
Nem a felszedett kilóktól függ, hanem a bőröd rugalmasságától. Ha belegondolsz, aki hízik terhesség alatt, annak sem annyival nagyobb a hasa, mivel inkább combra-popsira-karra hízik.
Ha csak a "minimumot" szeded fel (6-9kg: baba+lepény+magzatvíz+méh izomtömege+mellek megnagyobbodás + esetleg hormonálisan vízvisszatartás) akkor jó esély van rá, hogy a hasadon-melleden kívül más nem lényegesen vastagodik - nekem pl a combom fogyott.
2012. nov. 27. 17:21
10/14 anonim válasza:
12 kg-t szedtem fel terhesség alatt, szinte csak a hasamra, és nem lett egy csíkom se. Én rengeteg folyadékot ittam (napi 3-4 liter) és a végén shea vajjal kenegettem a hasamat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!