Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan akinek a terhesség...

Van olyan akinek a terhesség alatt nem lettek terhességi csíkjai?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13 kg-ot szedtem fel a terhesség alatt, vékony alkatom van, de csíkom nem maradt. Napi 2szer kentem talán dm-es csíkosodás elleni krémmel. Olyan a hasam, mint terhesség előtt. Nem hittem volna...
2012. nov. 27. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:

En epp a napokban akadtam ki nagyon... szine alig voltak csikjaim egeszen a 38. hetig. Aztan az egesz hasam olyan lett es nagyon viszket... kentem mindennel naponta tobbszor is, hiaba... 22 eves vagyok....ez mar tuti nem fog elmulni nagyon csunya. :((

40+1 hkm

2012. nov. 28. 03:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez genetika. Ha valaki hajlamos rá, kenheti akármivel a bőrét.

Én 27 kg-ot híztam, egy deka csíkom sem lett. Barátnőm 15 kg-nál csupa csík lett, pedig kente magát.

Ráadásul nem múlik el soha, max. halványul!

2012. nov. 28. 04:46
 14/14 anonim ***** válasza:
16kg-t híztam és nem lettem csíkos. Sima testápolóval kentem magam minden nap fürdés után.
2012. nov. 28. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!