Előfordulhat a terhesség eleji rosszullétek következtében, mondjuk a hányástól, öklendezéstől véres köpet?
Tudom nem lesz tul hasznos valasz. En rengeteget hanytam eletemben, most en is allapotos vagyok és 3 hete minden nap öklendezés, hányás, fogmosaskor nekem az inyem verzik neha, de a torkom még soha.
Holnap (ma) menj el dokihoz, lehet csak megsertetted valamivel a nyalkahartyadat a szajuregedben, de nezesd meg inkabb, nem csoda ha megijedtel...
jajj a joindulat szolt beloled... nyilvan meg volt ra az oka, nem talalta a korabbi kerdeset, vagy nem ismeri az oldal mukodeset...
nezesd meg dokival mindenkepp, nem jonne jokor egy gyomorszaj vagy garat seb, de az is lehet hogy felmarta szimplan a nyelocsoved a gyomorsav...jobbulast Neked!
egyszer nekem is előfordult ilyen. nagyon erőlködtem a hányás miatt, és véres volt a nyál amit kiköptem. ittam kis kortyokban hideg vizet, és figyeltem, hogy jelentkezik e még. nekem eltűnt, ha nem ez lett volna, elmenetem volna dokihoz. szerintem is nézesd is meg azért magad, nehogy valami baj legyen belőle!
jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!