Belgyógyászaton milyen vizygálatokat csinálnak? Mennyire kell levetkőzni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 14:45
1/8 anonim válasza:
derékig meztelenre kell vetkőzni. Megnézik a mellbimbót, mirigyes-e, pocakot "tapogatnak", kérdezősködnek.
2/8 anonim válasza:
Gondolom attól is függ miért küldtek belgyógyászatra. Nálunk nem része automatikusan a tehesgondozásnak.
3/8 A kérdező kommentje:
Védőnő küldött, semmi különös oka nincs. Nálunk része a terhesgondozásnak.
2012. nov. 28. 14:58
4/8 anonim válasza:
Akkor ez megint egy újabb dolog, ami városonként eltérő.
5/8 anonim válasza:
Nálunk ez a vizsgálat kimerült abban, hogy megmérték a vérnyomásomat (és csak a körzetihez kellett menni).
6/8 anonim válasza:
Nálam szintén, mint az utolsó válaszolónál. Először jártam a háziorvosnál akkor (előtte költöztünk), így rákérdezett még súlyra, magasságra is. Megmérte a vérnyomásomat, meghallgatott, az asszisztens megnézte, nem ödémásodik-e a lábam. EKG-ra beutalt, az eredménnyel hozzá kellett visszamenni és azt is dokumentálta. Nálunk ennyi volt, nem kellett külön belgyógyra menni vizsgálatra.
7/8 anonim válasza:
Én épp 2 hete voltam. Nálunk kötelezően el kell menni a terheseknek belgyógyászhoz.
Kikérdeztek milyen gyógyszereket szedek, hány kg vagyok.
Megmérték a vérnyomásom, meghallgatta a mellkasom és a hátam, és csináltak ekg-t.
Ennyi volt.
És a melltartó rajtam maradhatott. Csak derékig kellett levetkőzni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. nov. 29. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!