Kittycica1987 kérdése:
Van valami ötletetk fiú neveket illetően?
Figyelt kérdés
Párom kitalálta, hogy amit választottunk, lehet mégsem szeretné :) Szóval most újragondoljuk a névválasztást. Nem tipikus magyar nevet szeretnénk, de igazából nincs kritériumunk. A ritka neveket is nagyon szeretjük. Adjatok valami ötletet lassan már szüléshez készülődünk :)2012. nov. 27. 17:50
11/30 anonim válasza:
Az én kisfiam Bence.
Tetszik még a Dávid,és a Máté név is.
12/30 anonim válasza:
tényleg nagyban segítene ha tudnánk esetleg a vezeték nevet:-) de esetleg Bence Zoárd Krisztofer. 2válaszoló nagyon tetszik a fiú nevetek! Üdv 27hetes kismama
13/30 anonim válasza:
"2válaszoló nagyon tetszik a fiú nevetek! Üdv 27hetes kismama" - még a végén a tiédnek is Miron lesz a neve :)
14/30 anonim válasza:
13as nem már megvan a név és abból nem adunk:-)
15/30 anonim válasza:
Szerintem a Hunor nem is divatnév! :)
Viszont nagyon szép - nekem legalábbis!
Ami tetszik: Maxim, Félix, Mózes, Örs,
:)
Gratulálok a babához!!
16/30 A kérdező kommentje:
Mesteri a vezetéknév ha ez egy pici segítséget ad nektek! Válogatok az ajánlottakból. Apa este 10-kor végez és még együtt is átböngésszük, aztán választunk egyet! Köszönöm az eddigi tanácsokat várok még :)
2012. nov. 27. 19:18
17/30 anonim válasza:
Bálint, Ignác, Róbert, Albert, Zsolt Edvin, Csaba, László, Géza, Antal, Dániel
18/30 anonim válasza:
"Szerintem a Hunor nem is divatnév! :) "
Még nem gyakori, de egyre divatosabb hidd el :) Mint a Benett.
Amúgy Mesteri Áron Levente esetleg :) nekem tetszik :)
19/30 A kérdező kommentje:
Igen tudom kedves utolsó. De barátnöm kisfiát Hunornak hívják.úgyhogy ez kizárva. :)
2012. nov. 27. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!