Mindenki mást mond. Kinek van igaza?
a dokim szerint március 2. a szülés várható időpontja.
voltunk 4D-n ott február 27. mondtak. a terhes kalkulátorok meg február 25. írnak. akkor most melyiknek hihetek?
az utolsó mensim első napja május 22, 28 napos ciklusokkal.
tudnátok segíteni?
nektek is ilyen káoszos?
Nálam két hét tologatás ment ide-oda végig. Egészen szülésig. Azért nem indítottak, mert bizonytalan volt a dátumom, csak befektettek megfigyelésre.
szerencsére megindult magától.
Remélhetőleg Neked is megindul a szülés, és akkor ennek semmi jelentősége.
Mivel az összes leírt időpont egy héten belül van, így nem számottevő, hogy melyik a helyes:) Ettől még az a valószínűbb, hogy a babád egy negyedik időpontban gondolja úgy, hogy megszületik:D
A február 25 biztosan nem jó, mert az idei év 366 napos volt, és azt nem mindegyik kalkulátor veszi figyelembe, de ettől még aznap is születhet:D
Ha nagyobb lenne az eltérés, az más lenne, de így tényleg nem számottevő:D
MÁr február elejétől úgyis várni fogod:)
Amúgy nekem is összesen 4 időpontom volt a lányommal, augusztus 1, 6, 7. Ehhez képest július 27-én született, 38+3-n. :)
nekem a 4d-s időpont jött be 1 nap eltéréssel. November 04 volt a kiírt dátumom 2.kisfiunkkal, a 4d szerint október 24, és október 23.-án lett meg. 38.héten született 4200 grammal, kisfiú.
első kisfiunkkal pedig június 03 volt a kiírt dátum, a 4d szerint volt május 23 és végül május 20 lett belőle. Szintén 38.hét, 3500 gramm.
végülis :) úgyis akkor születik meg amikor akar :)
csak azért voltam 'kétségbe esve' mert mikor kérdezik, hogy mikor születik meg nem tudok konkrétat mondani. de maradok a jól bevált február vége-március eleje szövegnél :)
köszönöm a válaszokat :)
minden jót nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!