Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki mást mond. Kinek van...

Mindenki mást mond. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

a dokim szerint március 2. a szülés várható időpontja.

voltunk 4D-n ott február 27. mondtak. a terhes kalkulátorok meg február 25. írnak. akkor most melyiknek hihetek?

az utolsó mensim első napja május 22, 28 napos ciklusokkal.

tudnátok segíteni?

nektek is ilyen káoszos?

2012. nov. 27. 09:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Napra pontosan ezt senki nem fogja tudni neked megmondani, 1-1 hét csúszás simán belefér plussz-mínusz. Ráadásul utolsó hetekben egy nagy ijedtség is beindíthatja a szülést, vagy túl jól érzi magát a babád és nem akar még kibújni, úgy kell megindítani.
2012. nov. 27. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem még csak egyszer mondt a védőnő,hogy március 28-ra vagyok kiírva ezt azóta senki nem háborgatta. az utolsó uh-n 1 nappal nagyobb volt a baba,de senki nem mondott semmit. egyébként szerintem ezzel ne nagyon foglalkozz. hiába vagy kiírva "ikszedikére",ezt a babával senki nem közli,akkor jön,mikor ő úgy gondolja :)
2012. nov. 27. 10:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Nálam két hét tologatás ment ide-oda végig. Egészen szülésig. Azért nem indítottak, mert bizonytalan volt a dátumom, csak befektettek megfigyelésre.

szerencsére megindult magától.

Remélhetőleg Neked is megindul a szülés, és akkor ennek semmi jelentősége.

2012. nov. 27. 10:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mivel az összes leírt időpont egy héten belül van, így nem számottevő, hogy melyik a helyes:) Ettől még az a valószínűbb, hogy a babád egy negyedik időpontban gondolja úgy, hogy megszületik:D

A február 25 biztosan nem jó, mert az idei év 366 napos volt, és azt nem mindegyik kalkulátor veszi figyelembe, de ettől még aznap is születhet:D

Ha nagyobb lenne az eltérés, az más lenne, de így tényleg nem számottevő:D

MÁr február elejétől úgyis várni fogod:)

Amúgy nekem is összesen 4 időpontom volt a lányommal, augusztus 1, 6, 7. Ehhez képest július 27-én született, 38+3-n. :)

2012. nov. 27. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Lemaradt az augusztus 10:)
2012. nov. 27. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem a 4d-s időpont jött be 1 nap eltéréssel. November 04 volt a kiírt dátumom 2.kisfiunkkal, a 4d szerint október 24, és október 23.-án lett meg. 38.héten született 4200 grammal, kisfiú.

első kisfiunkkal pedig június 03 volt a kiírt dátum, a 4d szerint volt május 23 és végül május 20 lett belőle. Szintén 38.hét, 3500 gramm.

2012. nov. 27. 10:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia!!Az első lányomnál nekem is káosz volt a dátumokban,mensi szerint dec.5,UH szerint először dec.6,aztán dec.10,majd dec.16....A lányom meg csak nem akart megszületni.Végül indították dec.23-án,relatív téraránytalanság miatt operáltak.Ha a lányomon múlott volna,talán még most is bent lenne.:-)A második terhességemnél szándékosan nem mondtam utolsó menstruáció napját,gondoltam,majd az UH mond egy időpontot szülés várható idejére.Első alkalommal a március 19-ét jelölte meg méretek alapján.Végig ez volt,nem változott.A lányom progis császsárral született március 15-én.Ő sem akart még akkor kibújni,valószínűleg őt is túlhordtam volna,de az előző császáros hegem sajnos nem bírta tovább.Neked egyébként mensi szerint március 1-ére várható a szülés időpontja.Boldog babvárást kívánok!!!
2012. nov. 27. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is tologatják minden UH-nál egy pár nappal vagy egy héttel jobbra balra. De nagyon nem foglalkozok vele amíg azt mondják, hogy a korának megfelelően fejlődik, rendben vannak a mért értékek addig teljesen mindegy mit dob ki a gép. A manó úgyis akkor jön amikor Ő akar:-)Hivatalos várható időpontnak meg mindenhol azt nézték eddig amit a nőgyógyász írt be a kiskönyve. Boldog Babavárást :-)34hkm
2012. nov. 28. 07:52
 9/9 A kérdező kommentje:

végülis :) úgyis akkor születik meg amikor akar :)

csak azért voltam 'kétségbe esve' mert mikor kérdezik, hogy mikor születik meg nem tudok konkrétat mondani. de maradok a jól bevált február vége-március eleje szövegnél :)

köszönöm a válaszokat :)

minden jót nektek :)

2012. nov. 28. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!