A gyógyszertári fürdető mennyibe kerül? Milyen?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 21:50
1/12 anonim válasza:
Nekünk bevált.Én 1 éves koráig csak azzal fürdettem.Én mindig kikevertem egy csésze forró vízzel így öntöttem a kád vizébe,amúgy szinte használhatatlan volt és undorító:)
2/12 anonim válasza:
ja,és én mindig receptre írattam ki kb. 250-300 ft volt.
3/12 anonim válasza:
Mi sosem szerettük! :( Azóta is ott figyel egy fél tégely a fiókban...most 10 hónapos.
4/12 anonim válasza:
Az árára nem emlékszem,de pénzkidobás volt.Két használat után hajítottam a kukába.
5/12 anonim válasza:
Eddig érdekes az "állás". Már több ilyen kérdés volt és általában 90%-ban szeretik a válaszolók. Én is adok egy pontot a gyógyszertárinak. Nekünk tökéletes. Kb. 200 Ft.
6/12 anonim válasza:
fürdetésre semmirevaló
de testápolásra jó, nekem is megmaradt 1 tubussal
de csak azért mert mikor már nem volt száraz a bőre a babámnak már nem használtam.
jah és azért sem szerettem mert nem volt semmi illata,én meg szeretem érezni ha egy baba igazán finom jó babaillatú :)
7/12 anonim válasza:
jah,jó babaillatú a vegyszertől....
8/12 anonim válasza:
Nagyon durva. Főleg legutóbb mikor megkérdezte az eladó, hogy tubusosat vagy dobozosat szeretnék, én hülye rávágtam, hogy mindegy. Tubusosat kaptam, 2-en kellünk hozzá, hogy kiimádkozzuk a tubusból.
300 forint volt a 3 tubus. De még mindig meg van, pedig már régen vettem, egyszerűen nem jön ki.
9/12 anonim válasza:
260 Ft volt talán két tubussal.. A legtutibb a műanyag tubusos. Állagra is lágy és könnyen nyomható ki. Mi ezt használjuk mind a két gyereknél (3 éves és 14 hós). Imádom a bőrük illatát tőle, meg amilyen puha és hidratált a kis testük!!!! :) Szerintem ez a babaillat!
10/12 anonim válasza:
Nekünk a gyógyszertári fürdető egyáltalán nem vált be! Annyira száraz lett tőle a bőre, hogy szinte hámlott. Biztos hogy attól volt, mert miután már nem használtuk szépen rendbe jött a bőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!