Kismamák alkalmazhatják a SodiOral port?
Figyelt kérdés
5. héttől kezdve minden nap hánytam, most a 13. hétben vagyok. Aceton pozitivítás miatt 2 hetet kórházban töltöttem. Itthon házi tesztel figyelem, sajnos alkalmanként ismét pozitív lesz. Szükségem lenne a vitaminra. Sajnos napi max 1 liter folyadékot tudok meginni.2012. nov. 25. 16:29
1/4 anonim válasza:
Igen szedheted!Nekem is ez a problemam de en mar sajnos a masik gyerek miatt nem tehetem hogy korhazba menjek.Most a masodikat varom.En is vettem de nem igen tudom meginni sajnos.Az aceton meg eleg soka jelen lesz a szervezetedben csak akkor tunik el ha helyre all a so viz haztartasod es mar tudsz enni inni.En ma a kiwivel probalkoztam abban is van rengeteg vitamin.Ha meg tudod enni probald meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Ó, Te szegény! Sajnálom és együtt érzek!
Hányadik hétben vagy?
2012. nov. 25. 18:03
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor 2 hét van közöttünk.
Nem tudom,hogy az első babádnál volt-e rosszullét, de amikor én a 11 hetet betöltöttem, akkor ritkultak a hányások/émelygés. Drukkolok,hogy Neked is csillapodjon!!!
2012. nov. 25. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!