Mit tegyek, hogy ne hányjam ki a cukorterheléses vizsgálatnál az éhgyomri vérvétel után a glükóz port?
Mennyi vízben oldod fel? Kb. 2-3 dl víz az, ami már kellőképpen feloldja. Az ízesítésnél fontos, hogy valódi citrom préselt levét használd, ne a bolti citromlevet.
20 hetesen nem korai még a cukorterhelés? Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy csak betöltött 24. hét után csinálják a terhelést.
Nekem is azt mondta a doki hogy 24-28.hétig kell megcsináltatni. Nektek lehetet bele vinni citromlét? Én olyan szomjas voltam simán megittam csak ha rá gondolok most is ráz töle a hideg.
Amugy nekem azt mondták hogyha kijön belölem akkor a papirra rá lesz irva és a oki meg a zsemle-tej párositást mondja.
Én veszélyeztetett vagyok (másokból ugyan)de mindkét terhességemnél egyből a zsömlés tejest írta ki a dokim!Azt mondta szenvedek eleget a terhesség miatt,legalább ez ne legyen!
Szerintem ha mondod hogy mivan(mármint,hogy kijön) mikor a beutalót kapod megírják a zsömlés tejest!
Nálunk is csak 24. héten lehet (na meg a 32.-en)
nekem is 20 hetesen csinálták, mert volt cukorbeteg a családban!
Frissen csavart citromlevet vigyél. Nálunk ha kihányta valaki akkor nem kellett megcsinálni újból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!