Ti mertek nyomni a wc-n?
Annak idején én is elgondolkodtam rajta de a kaki nyomás semmi a szüléshez képest(ha csak nem székrekedésed van), de hála istennek akkor kellett csak igazán nyomnom amikor ki akart jönni.:)
De nyugi nem fogod kinyomni, idő előtt.
Igen de tudjátok van az spontán nyomás:) amikor nem bírod visszatartani, hogy nyomj, na én attól szokom megijedni.
Vagy csak nekem van ilyen?
ezen én is átestem :)
csak akkor mentem el nagy wc-re, mikor már nagyon kellett, akkor nem kellett úgy erőlködni :)
mostanában meg hígabb a székletem egy kicsit, így szintén nem vészes :)
Én is átmentem ezen. Nekem is megfordult ez a fejemben, de az orvosom megnyugtatott, hogy ez csak akkor okozhat gondot a babánál, ha székrekedésem van, és tényleg komoly erőt kell kifejteni, hogy úgy mondjam. :) De a babát akkor sem nyomod ki, csak a sok erőlködéstől, és hangsúlyozom, hogy csak a komoly erőlködéstől, bevérzés keletkezhet a nyálkahártyán,ami odafigyelést, és óvatosságot igényel, míg fel nem szívódik. De az egészséges székletürítéshez szükséges erőkifejtés semmi problémát nem okozhat.
16 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!