Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mertek nyomni a wc-n?

Ti mertek nyomni a wc-n?

Figyelt kérdés
Tudom, hülyén hangzik, de én nem merek, mert attól tartok, hogy kinyomom a babát. Lehetséges? Ti hogy vagytok vele?
2012. nov. 25. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én még nagyon az elején járok, még csak 5 hetes vagyok, de nekem is megfordult a fejemben. Persze, ha jobban belegondolsz miért ne szabadna nyomni? Ha az a baba oda rendesen beágyazódott, akkor nem lehet baj. Nem fogod kinyomni. :)
2012. nov. 25. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Annak idején én is elgondolkodtam rajta de a kaki nyomás semmi a szüléshez képest(ha csak nem székrekedésed van), de hála istennek akkor kellett csak igazán nyomnom amikor ki akart jönni.:)

De nyugi nem fogod kinyomni, idő előtt.

2012. nov. 25. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:
minden alkalommal eszembe jut és nem is merek annyira nyomni. barátnőm akkor vérzett be,mikor székrekedése volt, úgyhogy nekem elrettentő példa is van. meg mikor az elején pecsételtem,akkor mindig csak nagydolog után jött barnázás. úgyhogy én parázom tőle. olvastam olyat is itt,hogy kinyílt a méhszája a nyomástól... lehet h badarság,de ezzel kapcsolatban az a véleményem,hogy inkább félni,mint megijedni!
2012. nov. 25. 14:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen de tudjátok van az spontán nyomás:) amikor nem bírod visszatartani, hogy nyomj, na én attól szokom megijedni.

Vagy csak nekem van ilyen?

2012. nov. 25. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:

ezen én is átestem :)

csak akkor mentem el nagy wc-re, mikor már nagyon kellett, akkor nem kellett úgy erőlködni :)

mostanában meg hígabb a székletem egy kicsit, így szintén nem vészes :)

2012. nov. 25. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is átmentem ezen. Nekem is megfordult ez a fejemben, de az orvosom megnyugtatott, hogy ez csak akkor okozhat gondot a babánál, ha székrekedésem van, és tényleg komoly erőt kell kifejteni, hogy úgy mondjam. :) De a babát akkor sem nyomod ki, csak a sok erőlködéstől, és hangsúlyozom, hogy csak a komoly erőlködéstől, bevérzés keletkezhet a nyálkahártyán,ami odafigyelést, és óvatosságot igényel, míg fel nem szívódik. De az egészséges székletürítéshez szükséges erőkifejtés semmi problémát nem okozhat.

16 hkm

2012. nov. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!