Mit gondoltok ezekről a tünetekről?
Figyelt kérdés
9 hetes vagyok.Van sokszor foloyásom és néha ez pici cseppekeben kicsit sötétebb a bugyin. apró kis folt. A másik hogy nem nagyon tdok aludni már hetek óta csak forgolódok egész éjjel aztán persze napközben meg fáradt vagyok. Másnak is vannak ilyen tünetei? a pici erösebb szinű pár csepp folyás normális? tuti nincs semmi fertőzésem vagy ilyesmi.2009. aug. 17. 11:38
1/3 anonim 

válasza:

szia! milyen színű a folyásod? Nem tudom, hogy milyen mennyiség, de az biztos, hogy nem természetes! Szólj a dokidnak róla! Lehet vérzés is, csak kisebb mennyiségben! Vigyázz, nehogy baja legyen a babónak! Amúgy gratulálok!
38 hetes km
2/3 anonim 

válasza:

a "tuti nincs fertőzésem v ilyesmi" egy kicsit erős tényként leírni, mert ugye honnan is tudnád? a fertőzésnek, gyulladásnak gyakran csak az erősebb, sárgás színű folyás az egyetlen tünete, de csak kenetvétellel állapítható meg, ránézésre nem nagyon... ha aggódsz, menj orvoshoz, ha meg ragaszkodsz ahhoz hogy semmiféle fertőzésed nincs, akkor meg mi a kérdés?
A fáradékonyság és kialvatlanság érzés normális terhességi tünet! Minden jót!
3/3 A kérdező kommentje:
csak egy icipici csepp volt(alig sötétebb mint a szintelennél) és azóta semmi.és jól vagyok szerencsére:-) hivtam a dokit azt mondta hogy ez igy ilyen formában természetes:-)) köszi a válaszokat!
2009. aug. 17. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!