Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menzi elmaradásától számítva,...

Menzi elmaradásától számítva, hanyadik napon mutatta ki a teszt a terhességeteket? Milyen típusú tesztet használtatok?

Figyelt kérdés
Én most járok a menzi napja után 2-3 nappal és megvan számos terhességi tünetem (már vagy 6 napja), émelygek, menziszerű alhasi fájdalom, petefészek szurka, érzékeny cici, de a teszt, amit ma reggel végeztem, határozottan negatív. Van még esélyem babára? Vagy valami hormonzavar lehet? Napok óta úgy érzem, mindjárt megjön, de eddig semmi......

2012. nov. 24. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Én Medi-Lab al teszteltem,és nekem a nemvárt előtt 1 nappal halvány pozi lett.Sztem még ne add fel.Az nagyon jó jel,hogy késik,sztem várj vagy 2-3 napot és tesztelj újra.Akkor már ki kellene mutatnia.Lehet,hogy azért lett ez még nega mert még nem termelődött elég HCG-d.

Megy neked a drukk!!! :)

De majd aztán írd meg,hogy mi lett!!

2012. nov. 24. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem rendszeresen a ciklusom, van hogy 28, van hogy 37 napos. Most úgy gondoltam 30 naposnak veszem, aztán vagy megjön, vagy nem. Mivel fura tüneteim voltak csináltam tesztet a 32. napon, rögtön kijött a 2 vonal. Utána megismételtem a 34. napon, akkor is rögtön kijött a 2vonal.
2012. nov. 24. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Menszi utan 3 nappal teszteltem +-t. Dmben vettem egy tesztet. Igazabol teljesen mindegy milyen tesztet hasznalsz, a pozitivat mind kimutatja. Sok sikert!
2012. nov. 24. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Rossmannban vettem Xepil tesztet. Menzi után 4 nappal pozitív lett. Nekem semmilyen terhestünetem nem volt, csak a kimaradt menstruáció.
2012. nov. 24. 12:02
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek

A kérdés sajnos már tárgytalan, mert most megjött. :(

2012. nov. 24. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:
X-epil teszt, és aznap reggel első vizelet, amikor meg kellett volna jönnie, de reméltem, hogy nem fog :)
2012. nov. 24. 18:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :(
2012. nov. 24. 18:02
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves vagy, köszönöm.

Új hónap, új remény! :)

2012. nov. 24. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!