Koraterhességi tünetként jelentkező mellfájás mit jelent pontosan?
Értem ezalatt, hogy mindenképpen a mell maga fáj és érzékeny vagy csak a bimbó?
3 napja kezdőődött, akkor csak tapintásra éreztem, de tegnap már a ruhát is alg birtam magamon viselni mert dörzsölte és zavart, most ma meg hozzá sem érek és érzem, hogy fáj a mellbimbóm, ha hozzáérek meg üvölteni tudnék.
Soha nem szokott a mensi előtt semmijen tünetem lenni, szóval nem a mensi előtt egyeseknél tapasztalható dolgoról van szó sztem.
Légyszi olyanok irjanak csak akik tapasztaltak a témában. köszi
Nekem ilyen volt, ahogy leírod... Úgyhogy gyanítottam is, hogy terhes vagyok, mert ehhez foghatót még sosem éreztem előtte...
Úgyhogy lehet baba van a dologban :)
1. vagyok
Nekem is nagyon korai volt, majdhogynem a ovuláció után pár nappal éreztem, jóval azelőtt, hogy a teszt kimutatta volna. Mert nekem a mensi kimaradása után egy hétig még negatívat mutatott, szóval a mellfájás sokkal-sokkal korábban kezdődött még a mensi kimaradása előtt, a pozitív tesztről nem is beszélve... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!