Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet-e a terhesség jele az...

Lehet-e a terhesség jele az egyébként máskor nem jelentkező mellfájás menstruáció előtt?

Figyelt kérdés

Évek óta szedek fogamzásgátlót. A menstruációm sokszor észrevétlen, se görcsök, se mellfájás, legalábbis többnyire.

Mához egy hétre kell hogy megjöjjön és már két napja fájnak a melleim, meg elég érzékenyek. A tesztet még korainak gondolom. Szerintetek?

2008. febr. 10. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha szedsz fogamzásgátlót, és rendesen használod is, akkor vajon miért lennél terhes? :))
2008. febr. 10. 19:29
 2/4 A kérdező kommentje:
A fogamzásgáló sem 100%-os.
2008. febr. 10. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia ez így igaz,hogy nem 100%os,én nekem mondjuk tervezett baba volt,de a mensi előtt kb 2 nappal jelentkezett a mellfájás,nekem sem gyakori de először arra fogtam elmentem két tesztért és pozitív lett.De én ekkor már 6hetes terhes voltam.Szval szerintem ha neked a terhesség miatt fájna akkor ha nem akarod megvárni a mensit mnyugodtan vegyél egy tesztet,mert akkor már nem egy hetes sőt sztem nem is kettő hetes terhes vagy.Két hét csak a beágyazódás...szval nyugodtan csináld meg sztem.Mondjuk nekem nagyon fájtak a melleim,nem feszülő érzés volt,hanem olyan mintha be lenne gyulladva...

hát ennyit tudok segíteni,amúgy meg a barátnőm is gyógyszer mellett esett teherbe.

2008. febr. 10. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is a mellfájdalomból sejtettem,hogy babás vagyok,de én már nem szedtem akkor a gyógyszert.

Szerintem nyugodtan tesztelhetsz,legfeljebb,ha negatív,akkor 1 hét múlva megint csinálsz,hogy megnyugtasd magad!

2008. febr. 11. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!