28 hetesen alig tudok menni annyira fáj a sipcsontom, ez normális?
Szerintem sűrgősen kezdj el calciumot szedni magnéziummal,mert a kettő csak egyzserre épül be.És ez nem vicc a baba elvonaja a csontokból a kalciumot és attól fájés ez később csontritkuláshoz vezethez.ezt szoptatáskor is szedni kell,mert akkor is vonja majd.ilyeneknek nem lenne szabad lenni-nyavajáknak,vagyis ennek pont...33hetes kismama
ui:ha érdekel tudok segíteni egy tipusban ami jó sztem,én gyerekkorom ót a szedem:)
Szia!
Én 24 hetes vagyok, és nekem már több mint egy hónapja nagyon fáj a keresztcsontom, a csípőm, az ágyékom és a combcsontom. Rettenetes, pedig én is szedek 1 hónapja kalciumot, és magnéziumot is a terhesvitamin mellett.
Vannak napok,mikor alig bírok menni, néha könnyebb, de nem mulik. Nekem is mindenki mondogatja, hogy jajj már ilyen hamar.....igen, ilyen hamar, és nem tudok vele mit csinálni, csak tűröm. Ez van, sajnos. Egyszer csak elmúlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!