Ha tegnap délelőtt teszteltem pozitívat, akkor mikor ismételjem meg a tesztelést?
Szeretnék még egy tesztet csinálni, hogy megnyugodjak tényleg van baba. Tegnap délelőtt 10kor (reggeli 2. pisiből) teszteltem X-Epillel erős pozitívat. Holnap reggel már megismételhetem a tesztelést, vagy várjak még? Gyógyszertárban tudok csak tesztet venni ma délután hozzá, nem tudom ott milyen tesztek vannak. Reggel az első pisiből csinálnám.
Szerintetek teszteljek holnap reggel? Az már 100%-os eredmény lesz?
Köszönöm a válaszokat.
Ha a tegnapi is erős pozi volt, akkor a holnapi is az lesz, nyugi!
Gratulálok!
100% os akkor lesz az eredmény, ha már a kezedben lesz a pici :)
Ha pozi lett, minek tesztelni még?
Én első két gyereknél egyszer teszteltem, most a harmadiknál 5x ugyanis spirálom mellett fogant, nem hittem a szememnek.
16hkm.
Nyugodtan!:)
ÉN anno 15-öt tesztet csináltam!:)
Ha megnyugtat és anyagilag nem terhel meg, akkor miért ne!
Szerintem attól is függ, érdemes -e, hogy hány napja késik a menstruációd.
Pl. én túl korán tesztelgettem, 3 pozitívat, aztán mégsem lett baba (inapparens terhesség). A ciklus hosszától függően szerintem elmaradt menzesz után pár nappal érdemes csak tesztelni. Ha akkor csináltad, felesleges új, már kérhetsz időpontot az orvoshoz.
A nemvárt után 2 nappal csináltam a tesztet, legalábbis körülbelül. Mert nem pontos a ciklusom, hol 29, hol 32 napos, volt már nem egyszer hogy 37 napos lett. És nem is reggeli első pisiből csináltam, ezért a két ok miatt akartam még egy tesztet, megerősítést. Ha nem csinálnék még egy tesztet, akkor ismervén magam, folyton visszatérne a gondolat, hogy nem-e tévedett a teszt, fals eredményt adott, én meg itt beleélem magam a semmibe. Ma reggel reggeli első pisiből megcsináltam még egyet, rögtön kijött a 2vonal, így mostmár megnyugodtam. Dokihoz december első hetében tudok majd elmenni. De mostmár vigyázok magamra, nem szaladgálok ki egy szál pulcsiban, nem mászkálok papucs nélkül a kőpadlón, stb. Remélem minden rendben lesz.
Mindenki válaszát köszönöm, ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!