Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dél pesti szülészet, van aki...

Dél pesti szülészet, van aki ott szült vagy ott tervezi?

Figyelt kérdés
Hamarosan ott lesz a nagy esemény ,és kiváncsi lennék magára a szülésetekre ,hogyan zajlott ,milyen volt a hozzáállás a szülésznők részéről stb.. :)

2012. nov. 20. 20:20
1 2
 1/12 kittycica1987 ***** válasza:
Szia! Én nemsokára ott készülök szülni. Egyik barátnőm 2 napja szült ott. Azt mondja aranyosak nagyon. Kedvesek a szülésznők és a csecsemősök is.
2012. nov. 20. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem igaz, hogy nem egy pozitív kimenetelű szülésem volt (20 hetesen), de szülésznők, ápolók rendesek voltak. A szülőszobában nem működött a műtős lámpa, így párom tartotta a szobában található kislámpát a szülésnél és az utána lévő "kaparásnál" is.Sárga szobába az a legelső ne menj! Most újra kismama vagyok, még nem döntöttem, hogy hova is mennénk.
2012. nov. 20. 20:55
 3/12 A kérdező kommentje:

Szia !

Mikorra várod a kicsit ? :)

Akkor rendben van mert én is úgy hallottam eddig ,hogy nyugodt szivvel mehet oda az ember ,de múlthéten erős keményedések miatt oda kényszerültem idő elött és a nyolcadikon az egyik szülésznő módfelett nem volt szimpi ... :/ Ez kicsit megrémitett ,de fent a szülészeten már egy kedvesebb szülésznő fogadott.

2012. nov. 20. 20:55
 4/12 A kérdező kommentje:
Szegényke .. :/ Akkor most egy gyönyörű egészséges babát kivánok neked . A sárga szobában mizu van ? :)
2012. nov. 20. 20:56
 5/12 kittycica1987 ***** válasza:
December 27.-ére vagyok kiírva. És te? Lehet még találkozunk is :)
2012. nov. 20. 21:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Én december elejére:) 3.jára megyek oda szülni. Felújított szülőszobák, semmi panaszom nem volt soha rájuk.
2012. nov. 20. 21:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Dec 23-ra vagyok kiirva ..de kitudja mi lesz belőle .. :)
2012. nov. 20. 22:06
 8/12 A kérdező kommentje:
3-jára? És hogyan zajlott ? :)
2012. nov. 20. 22:07
 9/12 anonim ***** válasza:

1. baba:

40. hét indított szülés, burokrepesztés, oxitocin 8 órán át, kézzel tágítás. Szóval nem volt egy leányálom. Belázasodtam, ezért indították a szülést. 2 nap alatt lett meg a fiam. Kika szoba, párom is bent aludt egy ágyba velem.

2. baba:

37. héten mentem ctg-re és megvizsgált a szülésznőm. Bő 3 ujjnyira ki voltam tágulva. Mondta, hogy menjünk haza a csomagokért, majd este vissza, mert ma baba lesz.

Semmi extra fájás nem volt. Burkot repesztettek, majd 1,5 óra alatt meglett a több, mint 4 kg-os kislányom. Fájt nagyon az a 1,5 óra, de még infúziót, branült sem volt idő bekötni, hirtelen tűnt el a méhszáj is. Jó élmény volt.

Kis szülőszoba volt, de nem érdekelt, el voltam foglalva magammal.

Éjszaka volt, másnap reggel hozták a kislányomat, egész nap velem lehetett, éjjel nem, mert a szobatársam nem akarta, aludni akart.

A 3. baba még a pocakomban van.

2012. nov. 20. 22:16
 10/12 A kérdező kommentje:

Akkor azért nem volt vészes ,legalábbis a második baba még viszonylag könnyen meglett . :) Az infúziót miért kellett volna bekötni? Egyébként a hozzáállás a szülésznők részéről milyen volt ? A gátvédelem az nagyon borzalmas ? Nyomnál de mégsem lehet stb...

Előre is köszönöm a válaszaidat .

2012. nov. 21. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!