Dél pesti szülészet, van aki ott szült vagy ott tervezi?
Szia !
Mikorra várod a kicsit ? :)
Akkor rendben van mert én is úgy hallottam eddig ,hogy nyugodt szivvel mehet oda az ember ,de múlthéten erős keményedések miatt oda kényszerültem idő elött és a nyolcadikon az egyik szülésznő módfelett nem volt szimpi ... :/ Ez kicsit megrémitett ,de fent a szülészeten már egy kedvesebb szülésznő fogadott.
1. baba:
40. hét indított szülés, burokrepesztés, oxitocin 8 órán át, kézzel tágítás. Szóval nem volt egy leányálom. Belázasodtam, ezért indították a szülést. 2 nap alatt lett meg a fiam. Kika szoba, párom is bent aludt egy ágyba velem.
2. baba:
37. héten mentem ctg-re és megvizsgált a szülésznőm. Bő 3 ujjnyira ki voltam tágulva. Mondta, hogy menjünk haza a csomagokért, majd este vissza, mert ma baba lesz.
Semmi extra fájás nem volt. Burkot repesztettek, majd 1,5 óra alatt meglett a több, mint 4 kg-os kislányom. Fájt nagyon az a 1,5 óra, de még infúziót, branült sem volt idő bekötni, hirtelen tűnt el a méhszáj is. Jó élmény volt.
Kis szülőszoba volt, de nem érdekelt, el voltam foglalva magammal.
Éjszaka volt, másnap reggel hozták a kislányomat, egész nap velem lehetett, éjjel nem, mert a szobatársam nem akarta, aludni akart.
A 3. baba még a pocakomban van.
Akkor azért nem volt vészes ,legalábbis a második baba még viszonylag könnyen meglett . :) Az infúziót miért kellett volna bekötni? Egyébként a hozzáállás a szülésznők részéről milyen volt ? A gátvédelem az nagyon borzalmas ? Nyomnál de mégsem lehet stb...
Előre is köszönöm a válaszaidat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!