33 hetes vagyok, és állandóan szomjas. Enni éppen hogy bírok. Nem gond a babának, nem marad vissza?
Tudom, elveszi, ami kell neki a káromra is akár, de a 31 hetes uh-n 29 hetesnek ítélték meg a méretei alapján, igaz, nem replikáztak, hogy gond lenne, majd behozza, meg genetika, meg hát lány, mekkora legyen, de mégis...ha esetleg piciként születik, addig bent tartanak a kórházban minket, amíg ideális súlyt el nem ér?
De mi az ideális? A születési súlyához képest kell hízni x %-ot???
Születés után minden kicsi fogy egy kicsit, tehát kevesebbel jön ki mint a születési súlya.
Nem teljesen a súlyától függ, hoyg kiengednek-e hanem attól, hogy milyen fejlett a baba. Ha rendben van akkor kis súllyal is kiengednek. (Természetesen nem 1 kilós csöppségekre gondolok)
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. az étvágyam nagyon rossz, csak egy-két nap van amikor jóízűen tudok enni, a babócám kb. 2,5 héttel el van "maradva". Nekem is azt mondták, hogy nem gond. De én aggódom amíg nem tartom a kezemben. A méhlepény már II-III. f. érettségű.
Te mikorra vagy kiírva és hol fogsz szülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!