Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire jó a szundikendő és a...

Mire jó a szundikendő és a csuklócsörgő? Kezdő anyuka vagyok, vegyek ilyet ujjszülöttemnek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szundikendőt kaptunk valakitől. Nem érdekli a 3 hónapos lányomat. Csuklócsörgőnk nincs. Én magamtól egyiket sem vettem volna, pedig mindent megadunk a kis hercegnőnknek, akire 6 évet vártunk.

A zenélő körforgót nagyon szereti. 3 hetes korában felraktam, akkor mintha félt volna tőle, ezért egy ideig nem használtuk, de úgy 6 hetes kora óta imádja. Elég sok időt el tud vele tölteni.

2012. nov. 20. 13:34
 12/14 anonim ***** válasza:
zenélő körforgó nagyon jó és hasznos szerintem
2012. nov. 20. 13:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkié nagyon hasznos volt :)
2012. nov. 20. 14:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi vettünk horror áron Fischer Price zenélő körforgót meg játszószőnyeget. 3 hós kortól imádta a nagyobbik gyerekem. Míg lement egy zene, gyorsan letusoltam (7 perc), különben nem maradt volna el a kiságyban. A játszószőnyegen fél órát is elvolt, azon is volt zenélő cica meg lehetett pofozgatni rajta a lepkéket, imádta, meg mi is :) Akkor azt mondtam, hogy minden pénzt megért, mert a gyerek nem aludt nappal, max. fél órát. (Éjjel viszont aludt 20-6-ig.)

A másik gyerekemet nem érdekelte a zene meg a játszószőnyeg sem. Úgyhogy azt mondom, vagy vegyél használtan vagy kérj ajándékba :)

2012. nov. 20. 20:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!