Mire jó a szundikendő és a csuklócsörgő? Kezdő anyuka vagyok, vegyek ilyet ujjszülöttemnek?
Szundikendőt kaptunk valakitől. Nem érdekli a 3 hónapos lányomat. Csuklócsörgőnk nincs. Én magamtól egyiket sem vettem volna, pedig mindent megadunk a kis hercegnőnknek, akire 6 évet vártunk.
A zenélő körforgót nagyon szereti. 3 hetes korában felraktam, akkor mintha félt volna tőle, ezért egy ideig nem használtuk, de úgy 6 hetes kora óta imádja. Elég sok időt el tud vele tölteni.
Mi vettünk horror áron Fischer Price zenélő körforgót meg játszószőnyeget. 3 hós kortól imádta a nagyobbik gyerekem. Míg lement egy zene, gyorsan letusoltam (7 perc), különben nem maradt volna el a kiságyban. A játszószőnyegen fél órát is elvolt, azon is volt zenélő cica meg lehetett pofozgatni rajta a lepkéket, imádta, meg mi is :) Akkor azt mondtam, hogy minden pénzt megért, mert a gyerek nem aludt nappal, max. fél órát. (Éjjel viszont aludt 20-6-ig.)
A másik gyerekemet nem érdekelte a zene meg a játszószőnyeg sem. Úgyhogy azt mondom, vagy vegyél használtan vagy kérj ajándékba :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!