Terhesség alatt volt mutatott valakinek gyulladást a vizelete?
Figyelt kérdés
ma vittem a vizelet eredményem a háziorovosmnak és ő mondta ,hogy ezek az eredmények gyulladást mutatnak. egyébként én semmi tünetet nem veszek észre magamon.
Nálatok volt ilyen? Ugye ez nem árthat a babának?
27 hkm
2012. nov. 20. 10:50
1/4 anonim válasza:
Nekem amióta terhes vgyok 6felett van a Ph...ami elvileg ugye gyulladás...de nekem a nögyógyász azt mondta h ilyenkor lugosabb a közeg.Amugy ha tényleg gyulladásra gyanakszik a védönö akkor keresd fel a dokid ö "tapintásra" tudni fogja h van e gyulladás és akkor felír valószínüleg olyan kúpot amit ki kell kevertetni.Csak akkor lehet káros a babura ha sokáig halogatja az ember.Nekem volt magzatviz szivárgásom ezért betadine kupot kaptam az esetleges fertözés ellen..de volt már h összeszedtem egy bacis valamit is...arra is kaptam kúpot.ugyhogy azért menny el orvoshoz és nem lesz semmi baj:)jó babavárást nektek!!!29hkm
2/4 anonim válasza:
Én 14+2 hetesen(2 hete) vittem vizeletet a laborba,és nekem is rossz lett az eredményem.Valószínű,hogy gyulladás volt.Voltam a nőgyógynál a tanácsadóba,mondtam neki,hogy mi van,és ahelyett,hogy adott volna rá vmi gyógyszert vagy kúpot,elküldött nőgyógyhoz,hogy vegyék le a cytológiát,mert azt is lehet,hogy gombám van,holott semmi tünetem nem volt,nem viszkettem,nem fájt-csípett amikor pisiltem,semmit nem éreztem.Úgyhogy ezzel elengedett(hozzá tenném,már 7x volt gombám,szval tudom,mit kellene érezzek ebben az esetben).Úgyhogy elmentem a házi dokihoz,és mondta,hogy ezzel nem kell komolyabban foglalkozni,mert ez szinte természetes a terhes nők körében,mondta,hogy nincs is tán olyan kismama akinek ne lenne ,,rossz,, az eredménye.Azt mondta a doki,hogy úgy vigyek legközelebb vizeletet(ez volt múlthéten pénteken),hogy mossam meg magam ott szappannal,aztán a vizeletemet osszam 3 részre..az elejét engedjem a wc-be,a közepét fogjam fel egy pohárba,és a végét is engedjem a wc-be.Így nem mentem el cytológiára.Ma mentem vérvételre,vizeletet is adnom kellett,és úgy csináltam,ahogy a házi dokim mondta.Meg nagyon sok folyadékot ittam múlthét péntek óta,mert át kellett mosatni a hólyagom.Úgyhogy remélem ez a vizelet eredményem már jó lesz!!Bár ezt csak december 17.én tudom meg,mert ezt az eredményt a védőnő kapja és akkor kell mennem legközelebb tanácsadásra,hacsak addig ki nem hozza nekem házhoz?!
3/4 anonim válasza:
elsö vagyok.igen az is lehet a baj ha nem középsugarasan adod le.de mondom.nekem 6felett van a ph volt már 7.2 is.nem a vizelet eredményem alapján kaptam kúpot ha nem a doki vizsgálata szerint mert a vizelet tényleg szinte minden terhesnönek olyan mintha gyulladás lenne.az a biztos ha elmész a nögyógyászhoz szerintem igy a 27.hét körül 2 héten belül ugy is menned kéne,ha addig nem lesz tünet akkr ráér addig.Igyál sokat:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Pont két hét múlva megyek egyenlőre továbbra sincs semmi tünet.
Csak ma mentem a házi orvoshoz táppénzes papírért megmuttam neki és ő mondta hogy van valami gyulladás. És utána derült ki hogy senki nem szólt nekem arról hogy közép sugaras vizeletett kellett volna vinnem..... :S
2012. nov. 20. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!