Terhesség alatt mennyi mozgás javasolt?
Nagyon aktív voltam a baba előtt, aztán a pozitív teszt után elkezdtem rettentően kímélni magam.
Bírtam kb. a 12. hétig, majd úgy döntöttem elég, nem fogok beleőrülni a tunyaságba, mert ezzel csak ártok magamnak.
Így megint elkezdtem mozogni, a nyarat végigúsztam, nagyokat kirándultunk a kutyánkkal, kerékpároztam.
Noha ez nem követendő példa, de 36 hetesen még elkerékpároztunk az erdőbe gombázni.
Persze mindehhez az kellett, hogy végig problémamentes voltam, semmi vérzés, görcs, vizesedésem nincs szerencsére a mai napig.
Én a mozgásnak tudom be, hogy ilyen jól érzem magam és plusz jó dolog, hogy összesen 6kg-ot szedtem fel, ami bőven lemegy a szülés után.
39 hetes vagyok, 1 hete már kissé nyugdíjastempóban mozgok, főleg ha az ágyban fekszem, akkor feszül a hasam, de még mindig viszem a kutyát sétálni, bevásárolok, szexelek :D , élem az életem ahogy eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!