NST Szfváron? Többi lent.
Én tavaly és tavalyelőtt szültem Székesfehérváron. A személyzettel nem volt semmi problémám, kedvesek voltak. Viszont elég sokat kell várni, mindegy mikor mész. Én mindig reggel mentem, odamentem 8-ra, volt mikor csak 10-11-re végeztem. Sorszámot nyomtatsz először, mikor behívnak felveszik az adataidat, aztán a hasadra teszik a szívhang figyelőt, ha szerencséd van, akkor jó géphez kerülsz, vannak kevésbé jók, amik alig érzékelik a szívhangot. Ezután megmérik a vérnyomásod, ha 140/90 feletti, akkor vizeletmintát kell leadnod! Ez kb. 20 perc ha a gép is akarja a dolgot, na meg persze a baba is:)
Utána átveszik a kiskönyved és az NST leletet az orvoshoz egy másik szobába, ha szerencséd van, akkor pont van bent orvos és ha nem megy el, akkor elég hamar végezhetsz, de sokszor elhívják, volt mikor császármetszésre elhívták a dokit, na akkor 14 órakor végeztem. Ha a doki mindent rendben talál a szívhanggal (nem túl alacsony, mozog a baba), akkor csak 1 hét múlva kell visszamenned!
Mindenképp egyél a az NST előtt és vigyél magaddal vizet, kaját még, hátha sokat kell várjál!
Sok szerencsét:)
Köszönöm szépen a válaszokat, erre voltam kíváncsi! Bár a szülésznőm is ezt mondta, hogy 10ó előbb nem érdemes odamenni, ezek szerint igaza volt és jót akar nekem. :)
Sok boldogságot, egészséget a babákhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!