Ma reggel pozitív lett a tesztem! Mikor menjek orvoshoz? Ajánlanátok Szfváron jó nődokit?
Attól függ, hogy mikor kellett volna megjönnie.De szerintem olyan 7-8 hetesen menj, akkor már van szívhang is:))
Előző voltam.
Szia! Attól függ mikorra vártad a menstruációdat. Ha még csak mostanában akkor még nem menj, majd ha 6-7 hetes leszel, addig hadd erősödjön csak odabent :)
AKit az első válaszoló írt, az Orosz András ő főorvos, valóban jó orvos, van még a Blaskó Ervin aki szerintem még jó de többet is dicsérnek.
Én Blaskó Ervinhez járok, magánban az Orvosok Házában rendel hétfőnként.
De jókat hallottam Rubliczki Leventéről és Csetényi Zsoltról is, utóbbival találkoztam is ügyeleten, és megerősíthetem a pozitív tapasztalatokat. :)
7 hetesen ráérsz menni dokihoz, akkor már nagy eséllyel lesz szívhang is, így nem kell következő 2-3 hetet végigidegeskedni. :)
39 hetes kismama
Szia!
Gratulálok a babához!
A többiek már előttem irták mikor menj dokihoz:)
Én viszont nagyon ajánlom a Schandl főorvost is,meg nagyon tapasztalt,nem drága,és jóó szakember!!
Szia!
Gratulálok a babához:)Én az Orosz főorvoshoz járok már 12éve.Eddig még semmi problémám nem volt vele!
12+5h km.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek!
Nagyon kedvesek vagytok!!!
Szia!
Oké,köszönöm szépen!
Ha a nővédelmiben is rendel,akkor az ultrahangokért nem kér pénzt?Te hogyan jársz hozzá?Magán v. nem?Vagy vegyesen?
Szia! Tegnapelőtt 16.07es vagyok: Nővédelmiben hétfőn és kedden délelőtt rendel, csütörtökön du - én időpontot szoktam kérni előre telefonon a kartonozóban és így kb.10perc csúszással be is jutok, ha nem kérsz délelőttre akkor egész nap várhatsz, h bekerülj, délután csak időpontra lehet menni. Én a 36. hétig nővédelmi és csak a magzatmozgás, szívhangra járok majd a magánjára, mert ott kb.1/2 óra csúszással végzek, míg a kórházban ugyanez félnap lenne. :) Szóval az utolsó hónapban hetente magán, ami két éve 20ezrembe került + a szülés, de én 100 %ban merem ajánlani neked. Több barátnőm is szült azóta nála, mióta én... :)
Ha van még kérdésed írj és ha tudok segítek! :)
Jó baba várást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!