Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szfváron Illikmann, vagy...

Szfváron Illikmann, vagy Rubliczky dr-t válasszam magándokinak?

Figyelt kérdés

Mit javasoltok, mik a tapasztalatok, milyen a doki, milyen a rendelő,mennyire felszerelt, milyen a rendelés (árban, emberileg),meddig kell őket "felfogadni", stb...

Ill. 4D-s UH-ra kihez tudnék elmenni? (akár rajtuk kivül is)

2009. júl. 19. 19:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg Blaskó dr. Úr???
2009. júl. 19. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Elöször is kihez jártál eddig nögyógyászhoz?:)Illikman és a Rubliczky doktorurat nem ismerem,a Blaskó Ervint,Bata Barnabást,a Schandl Károly föórvost ajánlani tudom(én nála szültem a kisfiamat.'vizsgálat 6000eft a magánrendelésén,van ultrahang készüléke amit minden vizsgálatkor használ!És tüzetesen el is magyaráz mindent és mutatja a kisbabádat!Apukát is be lehet hívni!:)Ha jól tudom a 28.dik hétig lehet felfogadni öket!

4D ultrahang Szfváron ha minden igaz csak 1helyen van és az mégpedig a Gólyahír rendelö!másfél évvel ezelött 15perc babamozi 10000ft volt!Azóta változott-e nem tudom!Ha érdekel megadom a telefonszámot ahol lehet idöpontot kérni!ha érdekel szívesen megadom még el van mentve a telomba!:)

Minden jót,szép terhességet és könnyü szülést kívánok!

2009. júl. 19. 23:10
 3/4 A kérdező kommentje:
SZia! Igazából egyiket sem ismerem. Illikmann dr-nál jártam az sztk-ban 1x. Előtte Molnát dr volt akihez jártam, de ő tudtommal visszavonult:( Most keresek egy viszonylag megbízható, nem túl drága orvost. Illikmann magánrendelésén azt hallottam, nincs Uh, Schandl pedig drága 15-20e egy vizsgálat. Remélem sikerül találnom valakit hamarosan. S egyébként köszi a válaszodat:)
2009. júl. 20. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Huu a Schand nem kerül 15-21e egy vizsgálat!Dehogy!Én múlt héten voltam nála vizsgálaton(nem vagyok kismama:-))és az aszisztens hölgyel beszélgettem és mondta a rendes vizsgálat kismamáknak 6000eft!Ezt komolyan mondom!Szerintem gondold meg!Ilyen áron van a Blaskó Ervin is!Hozzá a barátnöm jár!Róla azt hallottam hogy hála pént nem szereti és megsértödik ha erre rákérdeznek!:-)

Minden jót!

2009. júl. 20. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!