Dr Rubliczky Levente vagy Dr. Csetényi Zsolt?
Én Csetényire szavazok, nekem nagyon szimpatikus volt. Nagyon ért az ultrahangohoz. Az én orvosom egy azóta nyugdíjba menő főorvos volt, és alacsony lett az AFP-m és azt mondta, menjek a Csetényihez, ha ő nem lát semmit az ultrahangon, akkor nincs semmi baj.
És mikor ott vártam a kórházban SZTK rendelésen, a nővér szólt, hogy aki a Csetényi doktor úrhoz vár, jöjjön be, én bementem és ő mondta, nem én következek, maga sem érti mit akart a nővér, mert mindenki rá vár, lévén ő az orvos. És aki az SZTK-ba jött ultrahangra, mindenki hozzá jött.
Úgyhogy kiküldött, de kellemes modorban, elnézést kérve a nővér nevében is, és nagyon alaposan megnézte a babát, mikor mondtam neki, hogy az alacsony AFP miatt jöttem.
És eddig róla nem hallottam rosszat. Én ha megint szülnék, hozzá mennék.
Az egyik barátnőm a Csetényinél szült, a másik pedig a Rubliczkynél.Aki a Csetényinél szült, nagyon meg volt elégedve.Végig problémás volt a terhessége, nem is akárhogy.Jól megoldott minden problémát, és emberileg is odatette magát.
A másik barátnőm viszont azt mondta, hogy most megint készül a kismamaságra, de a Rubliczkyt biztos nem választja.Nem volt megelégedve.
Én a Csetényivel uh-on találkoztam.Pont nem oda kellett volna mennem, de odatévedtem.Azt mondta, hogy ne álljak megint sorba a másik rendelőnél 34 hetesen, inkább megcsinálja az uh-t.Rendes volt.
Akkor én most mondok egy ellenvéleményt :)
7 hete szűltem Rubliczkiy-nál, és teljesen meg vagyok vele elégedve! Korábban egy műtétet is végzett már nálam, majd mikor terhes lettem, s felhívtam, egyből mondta, hogy természetesen hozzá menjek ( ez még nem a magánrendelése volt) Amit elmondhatok róla, hogy rettentően precíz, jó szakember, igaz nagyon elfoglalt, de ha te vagy bent nála, akkor nem csak gyorsan lezavarja a vizsgálatot, lehet kérdezni... nekem nagyon megnyugtató a modora, nem az a bratyizós doktor , de engem már a jelenléte is megnyugtatott a szülésnél, elég egy pillantása , hogy tudjam minden rendben lesz. Míg a korházban voltunk a picúrral is ránk nézett , érdeklődött. Hirtelen ennyi jut eszembe, ha van kérdésed írj nyugodtan!
Nekem mind a két terhességem és szülésemet Dr Rubliczky Levente vezette le.
Én csak jót tudok róla mondani!
Amikor hívtam mindig felvette a telefont /még vasárnap este is/. elmondta mit mikor- miért stb.
Az ultrahangon is mindig alapos volt. és mindig eltalálta a gyermekein nemét a 17 héten.
Nst soha nem kellett várnom.
amúgy Csetényiről is csak jók halottam.
Sziasztok!
Jó régen írt az utolsó hozzászóló, és gondolom kedves kérdező, te már eldöntötted, hogy kit választasz, de ha nem bánod, megosztom tapasztalataimat veletek. Hátha másnak egyszer segít a döntésben.
Én Rubliczky Leventénél szültem, 2010-ben. Nagyon-nagyon meg voltam vele elégedve! Szerintem is jó szakember, precíz, pontos. Tényleg nem mézes-mázas a stílusa, de ha bármikor kérdeztem tőle, teljeskörűen válaszolt. Korai terhes voltam (6 hetes), amikor először felhívtam. Mivel korábban már volt egy vetélésem, időben el akartam hozzá menni. Ő nem a magánrendelésére hívott be vizsgálatra, hanem a kórházba, amikor ügyeletes volt, majd 1-2 alkalommal még oda rendelt be uh-ra. Ott sosem fogadott el pénzt! Csak a magánrendelésén, ahova a 33. hétig jártam, utána már csak NST-re mentem. Nekem csak 1x volt ott, mivel elment szabadságra, de átadott egy másik dokinak, aki soron kívül kiértékelte az eredményt. Szóval közvetve viselte a gondomat :) Szülésre hazaért.
Egyik ismerősömnek ő mentette meg az életét, mert egy másik jóhírű orvos elcseszte a császármetszését!!!
Csetényi doki stílusáról hallottam jót is rosszat is. A magánbetegeivel nagyon figyelmes, kedves, csupa bűbáj. A tb-s betegekkel sokszor nyers a stílusa. Én egy uh-n találkoztam vele, számomra közömbös. Szakmailag nem tudom milyen.
Ha jól számolom, már a 3. trimeszterben jársz :) Gyors szülést kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!