32 hetes vagyok, sokat keményedek és mellette megjön
érzésem is van és a derekam is fáj. Ez rosszat jelent? A
keményedés sokszor van, a megjönérzés napi 2-3
alkalommal.
Figyelt kérdés
Már nagyon sok magnéziumot szedek és sokszor pihenek de azért nem fekszem egész nap. 2 hete a méhszáj zárt volt. Amikor a dokimnak mondtam azt mondta szedjek több magnéziumot, azt mondta napi 1000mg-ig akár. Az Béresből napi 4! Én 3-at simán beveszek akkor azért nem vészes.
2009. aug. 15. 22:15
1/9 anonim válasza:
Szia!Nekem a dokim napi 10-15 keményedést mondott elfogadthatónak,efelé nem nagyon kéne eljutni.A magnézium segíthet,nekem még no-spat is kellett szednem mellé.Ha nem nyílsz ki,az nagyon jó,pihenj,feküdj,lazíts,aludj sokat-most még megteheted:)
2009. aug. 15. 22:24
2/9 anonim válasza:
Szia!
Én 34 hetes vagyok, 28. héttől keményedtem, görcsöltem nagyon. 3*2 magnézium citritet kaptam (remélem jól írom), azóta minden rendben. Ja és sok pihi! Ha görcsölsz, 20 percre feküdj le!
2009. aug. 15. 22:27
3/9 anonim válasza:
Én anank idején mikor fenyegető vetélés előtt álltam kaptam megtartó hormontablettát, igaz már régen volt, nem tudom divat-e még?Beszélj a babával, hogy maradjon még türelemmel, növekedjen szépen, biztos rendben lesz minden sok sikert.
2009. aug. 15. 22:28
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok. Igyekszem sokat feküdni, pihenni. 2 hét múlva megyek a dokimhoz, remélem minden rendben, eddig a keményedések ellenére zárt volt a méhszáj. Jó lenne minimum a 37. hétig egyben maradni.
2009. aug. 15. 22:29
5/9 anonim válasza:
Én is sokat keményedtem, Egifillint szedtem rá, nálunk a magnézium helyett ezt adják, állítólag jobb hatást érnek el vele. A 35 héten voltam egy ujjnyira kitágulva, akkor hagytam abba a gyógyszert és a 39 héten szültem. Gyógyszer mellet is sokat keményedtem, utána is, volt olyan nap, hogy azt hittem szülni megyek, mégsem indult meg. De ha nem aggódsz, szerintem előbb is elmehetsz az orvoshoz, én is mindig úgy voltam, hogy azt mondta a doki, ha jól vagyok, jöjjek 4 hét múlva, ha gondom van, előbb, úgyhogy volt, amikor 2 hetente mentem.
2009. aug. 15. 22:36
6/9 anonim válasza:
előző vagyok, azt akartam írni, hogy ha nagyon aggódsz
2009. aug. 15. 22:37
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hétfőn azért lehet felhívom, és megbeszélem vele, hogy szerinte elég-e ha akkor megyek. 26-án.
2009. aug. 15. 22:41
8/9 anonim válasza:
Ekkor nekem is sokat keményedett a pocakom. Aggódtam is, feleslegesen. Magne B6-ot szedtem én is, sokat pihentem, mégis napi 10-15 ször éreztem legalább. Szerintem ez a méh hirtelen növekedésével függ össze, és a baba helyes irányba "terelgetésével". Szóval ne izgulj! Orvosnak természetesen ilyenkor mindig szólni kell, hogy a méhszájra gyakorolt hatását rendszeresen ellenőrizze. Pihenj és nyugi, minden rendben lesz.
Hozzá kell tennem, hogy most pedig már a 40. héten vagyok, és most meg alig van méhösszehúzódás, most azon aggódom, hogy túlhordom :o)
2009. aug. 16. 15:21
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ha megyek a dokihoz mindig megvizsgál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!