Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek? Sik ideg vagyok?!

Mit tennétek? Sik ideg vagyok?!

Figyelt kérdés

van 2,5 éves lányunk 27 hetes terhes vagyok.

felhívtam a férjem még mikor óhajt hazajönni mivel 5 ig dolgozik és hat fél hétkor már itthon van

nagy kegyesen felveszi mire háromszor végigcsörgettem a telefont

mondom dolgozol? nem

akkor merre vagy?

Plázába beszélgetek

és mondom kivel? Mártival

erre olyan sik ideg lettem hogy erre azt mondtam na nem tudtam hogy randid van rá letettem a telot . sik idge vagyok és sirok. hogy lehet ilyen? ki az a Márti? és miért nem telefonál ja bocs kimegyek ide oda majd valamikor hazaérek

mit tudtok tanácsolni ha hazajön valamikor akkor felpofozzam vagy mit csinaljak

2012. nov. 19. 19:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Igen verd szét... Istenem milyen emberek vannak. Ha egyszer egy hónapban előfordul, hogy nem megy haza rögtön akkor mi bajod? Ha minden nap ezt csinálja, akkor miért szülsz neki másodikat? Komolyan nem értem az embereket. Bár a párod is szólhatott volna. Nekem mindig szól ha valami dolga akad, vagy elmegy valahová a haverokkal, ezt előre. Nem gyakran, de elmegy, viszont én is, addig ő van a gyerekekkel. Ha nálatok ez egy oldalú szólj neki. Ne pofozgass, milyen alapon ütnél meg bárkit?
2012. nov. 19. 20:08
 12/24 A kérdező kommentje:

felhivott és elmondta ki az a márti és miért voltak ott ahol voltak és miröl bezséltek . Mázlija van mert lehet egy vödör vizzel vártam volna az ajtoban

megnyugodtam bevettem a magnéziumot is

köszönöm csajok

de lehet én is csinalok egy ilyet megnézzük ö mit lépne erre

szio merre jársz

Zsoltival vagyok és kávézgatok:D:D meglépem kiváncsi lennék ö mennyire lenne nem ideges az adott szituba

2012. nov. 19. 20:09
 13/24 anonim ***** válasza:
Meg van beszélve hogy mik az otthoni feladatai? Hogy mit kell tennie a háztartásban, hányra kell jönnie bevásárolva, vagy fürdetni a gyereket?
2012. nov. 19. 20:09
 14/24 A kérdező kommentje:

kedve sutolso sose nyavjgok azért ha ide oda elmegy mint szombaton se bulizni volt a munkatársaival nem telefonálgatok rá mint egy zsémbes némber de egy teloval megdobhatna bocs szivem elmegyek ide oda kb ekkor jövök haza

pont

2012. nov. 19. 20:10
 15/24 A kérdező kommentje:
nem müködne fognám a ygereket és bemegyünk vásárolni de jo tipp lenne ha nem 60km kellene utaznom azért :):)
2012. nov. 19. 20:11
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Én csak az utolsó mondatodból indultam ki a pofozgatásból... teljesen tiszta nem lehetsz, ennyi szent. De oké nem vagyunk egyformák. Attól hogy én nem ütök meg senkit, még a gyerekemet sem, attól még lehet teljesen normális ha a pasit pofozgatjuk...
2012. nov. 19. 20:12
 17/24 anonim ***** válasza:

Bár már kiderült ki a Márti:)

Én valószínűleg nem tennék semmit, nem hiszem hogy jelentősége lenne a dolognak.

bár egy telefont elengedhetne ha 60km-t utazik.....nyilván én is aggódnék...

27hkm

2012. nov. 19. 20:22
 18/24 anonim ***** válasza:
30%
Én pedig teljesen egyetértek veled ! Főleg terhesen ajjjajj milyen is tud lenni az ember ,na meg egy kisgyermek mellett .Hagyjuk már ,hogy a helyedben ki hogyan viselkedne . Én nem lennék különb mint te , ilyenkor még +-ban nagyon érzékenyek vagyunk és tehetetlennek érezhetjük magunkat ! Add vissza neki jó ötlet ;) De ne most ,majd ha meg lesz a kisemberke egy adott napon feltünően csinositsd ki magadat mondván barátnő vásárlás akármi majd jösz ekkor vagy akkor de ne érj haza felhiv és "legyél Zsoltival "..:))Na aztán juttasd eszébe a kellemes perceket amit neked okozott annó . ;)
2012. nov. 19. 20:44
 19/24 anonim ***** válasza:
45%
Utosló vagyok és több gyermekes jelenleg 35 hkm .
2012. nov. 19. 20:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Mi az a khm?
2012. nov. 19. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!