Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek? Sik ideg vagyok?!

Mit tennétek? Sik ideg vagyok?!

Figyelt kérdés

van 2,5 éves lányunk 27 hetes terhes vagyok.

felhívtam a férjem még mikor óhajt hazajönni mivel 5 ig dolgozik és hat fél hétkor már itthon van

nagy kegyesen felveszi mire háromszor végigcsörgettem a telefont

mondom dolgozol? nem

akkor merre vagy?

Plázába beszélgetek

és mondom kivel? Mártival

erre olyan sik ideg lettem hogy erre azt mondtam na nem tudtam hogy randid van rá letettem a telot . sik idge vagyok és sirok. hogy lehet ilyen? ki az a Márti? és miért nem telefonál ja bocs kimegyek ide oda majd valamikor hazaérek

mit tudtok tanácsolni ha hazajön valamikor akkor felpofozzam vagy mit csinaljak

2012. nov. 19. 19:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
Én elküldenék valakit hogy kukkolja meg:D De én egy dög vagyok nagyon sajnállak :( iszonyatosan rossz lehet most neked...De talán ne gondolj rögtön a legrosszabbra.Azóta nem hívott? sms?
2012. nov. 19. 19:57
 2/24 anonim ***** válasza:
77%

nyugodj meg elsősorban! mire hazaér legyél nyugodt és úgy kérdezd meg tőle, hogy ki volt az a nő, és miért nem szólt, hogy később jön. ne pofozd föl, amíg nem tisztáztátok a dolgot, utána meg már fölösleges.

nyugalom!!!!!!!!!!!

2012. nov. 19. 19:58
 3/24 anonim ***** válasza:
84%
Ha lenne köztük valami akkor azt mondta volna, hogy a Mártonnal beszélek majd meggyek. Szerintem haza jön ne veszekedj vele, kérdezősködj de ne túl nyitottan.
2012. nov. 19. 19:59
 4/24 anonim ***** válasza:
77%
Fel semmiképpen ne pofozd. Mindenképpen higgadtan próbáljátok megbeszélni. És nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Szerintem ilyenkor a sértődés és beszólás, agresszivitás nem hoz eredményt. Remélem minden rendben lesz. Ha eddig bíztál a férjedben, akkor egy ilyen miatt ne rendülj meg, főleg hogy még azt sem tudod mi történt. Egyébként ha nagy titok lenne ki az a Márti, akkor nem mondta volna meg hogy a Mártival van. Szóval NYUGI.
 5/24 anonim ***** válasza:
63%
Ugyanezt csináltam volna a helyedben, leszámítva a sírást. :) Úgyhogy kezet foghatunk.
 6/24 anonim ***** válasza:
15%

Kb ugyanabban a cipőben járunk. Csak ő a haverokkal lóg(tudtommal)

A múltkor neki estem, felpofoztam. Hát visszakaptam beestem a sarokba (akkor 8 hetes terhes voltam) de ő iszik is. Hála isten a babának nem lett baja.

Nem tudok mit tanácsolni:( sajnálom, de egyre rosszabb lesz, nem fog megváltozni.

2012. nov. 19. 20:00
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Az teljesen nyilvánvaló, hogy ez a Márti biztosan nem az a nő akivel megcsal téged!

Gondolj bele, akkora idióta csak nem lehet, hogy ezt csak így szimplán közli veled a telefonban!

Biztos valami kollégája, vagy ezer éves ismerőse!

Semmi okod az izgalomra, nyugodj meg, nemsokára otthon lesz, és választ kapsz a kérdésedre!

2012. nov. 19. 20:05
 8/24 anonim ***** válasza:
24%

szegénykém :(

én tuti elküldeném a fenébe...

9/24 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Nálunk is volt már rá alkalom hogy beleolvastam a facebookjaba és találtam leveleket! Számon kértem meg minden de ki voltam akadva meg se hallgattam csak hajtottam a hülyeséget ilyen vagyok és saját tapasztalatból mondom inkább higgadtan beszélj vele nehogy valamit félre érts mert aztán abból van az igazi vita! Ha már legalább nem tagadta le hogy nővel van akkor nem hinném hogy valami lenne! Akkor csak nem mondta volna ilyen nyiltan kitalált volna valamit!
 10/24 anonim ***** válasza:
38%
Fognám a gyereket és odamennék, én ilyen vagyok, mosolyognék, sziasztok, épp vásároltunk....
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!