Most itt ülök cukorterhelésen várom, hogy leteljen a 2 óra. Ha rosszul vagyok az rosszat jelent? Kell szóljak az orvosnak?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 08:12
1/15 anonim válasza:
nem amig nem hányod ki. ha kijön belöled ujra kezdik ki kell birni valahogy
2/15 A kérdező kommentje:
Hányingerem nincs csak szédülök és zsibbad a fejem :(
2012. nov. 19. 08:14
3/15 anonim válasza:
kopogtass be, hogy nem vagy a helyzet magaslatán!
4/15 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit csillapodott, de ha megint nagyon érzem kopogok. Köszönöm a válaszokat
2012. nov. 19. 08:21
5/15 anonim válasza:
Igen szólj, és lefektetnek valami ágyra.
És ha lehet hívj valakit, aki utána érted jön.
6/15 anonim válasza:
Szia! En s rosszul voltam. Kerestem egy olyan padot, amin nem ul senki es lefekudtem arra. Ott fekudtem kb masfel orat. Aztan bementem a 2 orasra. Tokeletes az eredmenyem:) szoval nem biztos, hgy rosszat jelent:)
35 hkm
7/15 anonim válasza:
Amúgy mennyi van még hátra időben a vérvételig?
8/15 anonim válasza:
Pár korty hideg vizet ihatsz.
Az az émelyítő szutyok nálam is mindig hányingert csinál.
Hiába szólsz, nem fognak tudni mit csinálni, legfeljebb leültetnek.
9/15 A kérdező kommentje:
9.45-ig kell itt ülnöm. Remélem nekem is ettől függetlenül jó lesz :) Ledőlök én is, úgy is leragad a szemem. Csak el ne aludjak... :)
2012. nov. 19. 08:26
10/15 A kérdező kommentje:
Az az ital finom volt ízlett, csak a hatása nem tetszik. Nem tud jönni értem senki de haza fogok tudni menni szerintem. 10-15 percre lakok
2012. nov. 19. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!