Ti az orvosnak hinnétek vagy a megérzésetekben bíznátok?
Annyira biztosan érzem a babám nemét,mégis a doki az ellenkezőjét mondja.(20hetes vagyok)
Azon gondolkodtam mi van,ha tévedett (mert emberi dolog és elő is fordul) és mégis nekem van igazam.
Járt valaki hasonlóképpen?
Előfordulhat, hogy tévedett, volt már erre példa, de lehet, hogy a te megérzésed csal. Ilyen is volt már. Pár hete volt egy olyan kérdés, hogy kinek mennyire vált be a megérzése ezzel kapcsolatban, és bizony jöttek olyan válaszok, hogy téves volt a megérzésük.
Ha biztosra mondta a doki a babád nemét, akkor kicsi a valószínűsége, hogy ő téved.
Nem mondott semmit biztosra.
Itt rengeteg olyat olvasok,hogy mondtak valamit aztán pár hét múlva az ellenkezője derült ki vagy szülésnél lett meglepi.
Ezért bizonytalanodtam el..
Korábban mindig megéreztem a gyerekek nemét és az orvos is azt mondta,amire számítottam.Akkor nem csapott be...
utolsó,
fiúkat éreztél és lányok lettek?
A héten megyek ultrahangra.Megmondom ki nyert,én vagy a doki:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!