Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti az orvosnak hinnétek vagy...

Ti az orvosnak hinnétek vagy a megérzésetekben bíznátok?

Figyelt kérdés

Annyira biztosan érzem a babám nemét,mégis a doki az ellenkezőjét mondja.(20hetes vagyok)

Azon gondolkodtam mi van,ha tévedett (mert emberi dolog és elő is fordul) és mégis nekem van igazam.

Járt valaki hasonlóképpen?

2012. nov. 3. 08:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Sokkal valószinübb, hogy az orvosnak van igaza. A 20 hét körül már elég egyértelmüen látható a gyerek neme.
2012. nov. 3. 08:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Orvos.
2012. nov. 3. 08:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy tévedett, volt már erre példa, de lehet, hogy a te megérzésed csal. Ilyen is volt már. Pár hete volt egy olyan kérdés, hogy kinek mennyire vált be a megérzése ezzel kapcsolatban, és bizony jöttek olyan válaszok, hogy téves volt a megérzésük.

Ha biztosra mondta a doki a babád nemét, akkor kicsi a valószínűsége, hogy ő téved.

2012. nov. 3. 08:18
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem mondott semmit biztosra.

Itt rengeteg olyat olvasok,hogy mondtak valamit aztán pár hét múlva az ellenkezője derült ki vagy szülésnél lett meglepi.

Ezért bizonytalanodtam el..

Korábban mindig megéreztem a gyerekek nemét és az orvos is azt mondta,amire számítottam.Akkor nem csapott be...

2012. nov. 3. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Teljesen biztos voltam abban, hogy lányom lesz,azóta, hogy tesztet csináltam.Nem is fordult meg más a fejemben.A 12 hetesen a doki fiút tippelt a kombinált teszten 4dn a kukija is látszott,legalábbis a doki azt mondta, hogy az nagyon valószínű, hogy kuki.Szóval a megérzésedre ne adj.És igen az orvosnak jobban hihetsz,ő látja meg ő a szakember.De mindegy is a nem csak egészséges legyen!!
2012. nov. 3. 08:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Pár hét múlva menjetek 4D-re. Ha ott is azt mondják, akkor sajnos a megérzéseid csalnak!
2012. nov. 3. 09:07
 7/10 anonim ***** válasza:
egész biztosra éreztem mindkettőnél a fiút,mégis a dokiknak lett igazuk. Nagyon ritka h az orvosok tévednek, de persze előfordulhat. 4D-t ajánlom én is.
2012. nov. 3. 09:19
 8/10 A kérdező kommentje:

utolsó,

fiúkat éreztél és lányok lettek?

A héten megyek ultrahangra.Megmondom ki nyert,én vagy a doki:))

2012. nov. 3. 13:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem mindenképpen érdekel a végeredmény :)
2012. nov. 3. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:
#7es vagyok, fiú(ka)t éreztem igen, fiús hasam volt és lány lett mindkettő, pedig nagyon durva megérzéseim vannak a hétköznapokban, ezzel valahogy megcsalt a természet:-) Mindenképpen írd meg, mit mondtak!
2012. nov. 3. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!