Kevés mennyiségű folyadékbevitel okozhat problémát a babánál?
36 hetes terhes vagyok. Nagyon kevés folyadékot iszok, kb. 1 litert naponta. Tudom hogy többet kellene, de egyszerűen nem megy. Próbáltam, de nem mindegy a gyomromnak hogy mit és mennyit iszom. Egész terhesség alatt szenvedtem a hányástól, a hányingertől, a gyomorsavtól, szóval a gyomrom totál odavan. Még egy pohár víztől is tudok hányni. Ha a szokottnál többet meg tudok inni, akkor meg non-stop pisilek, azonnal kiürül. Csak attól félek, hogy a pocaklakónál ne legyen ez miatt gond. Nehogy az ő veséi terhelődjenek! Lehetséges?
Alapesetileg, tehát ha nem vagyok terhes, akkor sem iszok többet.
Az nem baj, ha azonnal kiürül, az a lényeg, hogy átmossa a szervezeted a folyadék. Amúgy lehet "csalni", tehát mondjuk kiteszel egy literes palackot, hogy na ez a napi adag, és ebédre még hozzáveszel egy tányér levest, reggel egy jó adag tejeskávét (akár koffeinmenteset is), este meg egy bögre kakaó és máris megvan a 2 liter. :)
Az 1 liter elég kevés, de egy picit tudsz rajta így segíteni, nem beszélve a gyümölcsökben lévő vízről. Ha azt tudsz enni, akkor az is segít. Narancs, alma, kivi, körte, szőlő, ezekben sok víz van, bár közel sem annyi, mint a dinnyében, de ugye azt most nem lehet kapni. Meg próbálkozhatsz konzervananásszal, meg hasonlókkal, azok is egy csomó folyadékot jelentenek, hátha nem hányod ki!
Vigyázz magatokra!
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!