Nagy mennyiségű fehéres, nyálkás valami volt a WC papíron. Ez a nyákdugó lehetett?
Lehet a nyákdugó.
A nyákdugó lehet véres, barnás nyálkás, zselés állagú, körömnyi mérettel, de lehet színtelen is. Ismét egy bizonytalansági faktor. Ráadásul közel sem biztos, hogy ez már a nagy pillanatot jelzi (jelzi, csak nem azonnal), ugyanis akár egy-két hét is eltelhet a szülésig. Vagy egy nap.
Pont tegnap olvastam. Nekem egyébként tegnap mondta a doki, hogy nincs már nyákdugó, de hogy mikor távozott, nem tudom, mert nem vettem észre. Első terhességnél felismertem, rá két napra szültem meg a lányom.
Köszönöm szépen a válaszokat!
És a távozása után mennyi időre született a baba?
Szia, 2. vagyok. Most szeptember 6-ra vagyok kiírva, uh szerint méretek alapján szept. 1. a szülés dátuma, nyákdugó ugye már nincs (nem tudom mióta), mégis még egyben vagyok. Szóval ez totál változó. Mindezt úgy, hogy a doki már tegnapelőtt estére vagy tegnapra babát mondott. Szerintem, hogy mikor szülsz, még a doki sem tudja 100% pontosan megmondani, igazából csak a baba tudja, hogy mikor akar kijönni.
Nekem pl ha nem sztk-ban, hanem a kórházban vizsgált volna meg, burkot repesztett volna, mert már a tágulást is jónak ítélte meg, de talán van abban valami, hogy a nulla nyákdugó és a tágulás ellenére is a baba még jól elvan odabent.
Mikorra vagy kiírva? Könnyű szülést neked is! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!