Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A nyákdugó mennyi mennyiségű?...

A nyákdugó mennyi mennyiségű? Sok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb. olyan volt, mintha épp elkezdett volna megjönni, olyan halvány-pirosas kicsit nyálkás folyásra hasonlított, de nem volt sok. Viszont ami fontos lehet, hogy egy az egyben olyan szaga volt, mint a spermának. A sima hüvelyváladék az inkább semleges, enyhén savanykás szagú.
2009. júl. 28. 09:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem ma ilyen sárga zselés szerű valami jött. Hallottam nem mindenkinek színes van akinek átlátszó volt a nyákdugó.
2009. júl. 28. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem is halvány sárgás volt, kb egy evőkanálnyi
2009. júl. 28. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem halvány rózsaszín volt, nem volt véres. Van akinek nem egyben jön ki és észre sem veszi, nekem egyben távozott. Ne nagy valamire számíts, nem még tenyérnyi sincs.
2009. júl. 28. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom biztosra,hogy nekem a nyákdugó volt-e,de én már kórházban voltam 40 hetesen,amikor sárgás sürü,nyálkás váladék jött,kb 2-3 napig,amig meg nem szültem. Csak gondolom,hogy az volt,de nem volt véres. Viszont a kórházi ágyon folyt el a magzatviz,ott már láttam kicsit véres nyálkás valamit.
2009. júl. 28. 11:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)!
2009. júl. 28. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!