A nyákdugó mennyi mennyiségű? Sok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 09:14
1/6 anonim válasza:
Nekem kb. olyan volt, mintha épp elkezdett volna megjönni, olyan halvány-pirosas kicsit nyálkás folyásra hasonlított, de nem volt sok. Viszont ami fontos lehet, hogy egy az egyben olyan szaga volt, mint a spermának. A sima hüvelyváladék az inkább semleges, enyhén savanykás szagú.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem ma ilyen sárga zselés szerű valami jött. Hallottam nem mindenkinek színes van akinek átlátszó volt a nyákdugó.
2009. júl. 28. 09:23
3/6 anonim válasza:
nekem is halvány sárgás volt, kb egy evőkanálnyi
4/6 anonim válasza:
Szia! Nekem halvány rózsaszín volt, nem volt véres. Van akinek nem egyben jön ki és észre sem veszi, nekem egyben távozott. Ne nagy valamire számíts, nem még tenyérnyi sincs.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom biztosra,hogy nekem a nyákdugó volt-e,de én már kórházban voltam 40 hetesen,amikor sárgás sürü,nyálkás váladék jött,kb 2-3 napig,amig meg nem szültem. Csak gondolom,hogy az volt,de nem volt véres. Viszont a kórházi ágyon folyt el a magzatviz,ott már láttam kicsit véres nyálkás valamit.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)!
2009. júl. 28. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!