Kismama fürödhet-e?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 17:21
1/4 anonim válasza:
én szoktam :) kellemes meleg vízben, mindig tiszta kádban. ha zárt a méhszáj, szerintem nincs akadálya :)
2/4 anonim válasza:
Ha nincs nyitva a méhszáj, ill nincs fertőzés, akkor igen. De forróvízbe nem.
3/4 anonim válasza:
fürödhet, de nem szabad forróvízben, és sokáig. Kellemesen meleg vízben max tíz-tizenöt percig, különben méhösszehúzódásokat okoz. Ja, és a terhesség elején annyira nem ajánlják, mert vérbőséget okoz és vetélés lehet belőle. Általában a 12. hét után már simáán lehet pancsizni! Nekem a dokim a 36. hétig engedélyezte, utána már nem lehetett. :(
Boldog babavárást!
39+2 hkm
4/4 anonim válasza:
Kedves utolsó!Nekem lombikom lesz és azt mondták,h miután visszarakták az embriot feküdni kell,de az ismerőseim azt mobdják,h nem szabad feküdni.Mozogni kell mert az vérbőséget okoz,ez így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!